Eaton viser nye løsninger på Eliaden

 
Eaton viser nye løsninger på Eliaden
Blant nyhetene er en universaldimmer, nye skapløsninger, UPSer og smarthuskontrollere. Disse, samt en rekke andre smarte og energieffektive løsninger for bolig, næringsbygg og infrastruktur, finner du på Eatons stand D02-21 på Eliaden.

Eliaden er Norges største fagmesse for elektro og elektroteknikk og går av stabelen på Norges Varemesse 31. mai til 2. juni.

– Eliaden er en viktig møteplass for bransjen, og er en unik mulighet for oss å møte kundene våre ansikt til ansikt. Å høre installatørenes egne erfaringer og tilbakemeldinger om våre produkter er en viktig del i vårt fokus på innovasjon. Deres kommentarer gjør at vi kan utvikle nye løsninger som er tilpasset våre kunders hverdag, sier Øystein Kolberg i Eaton i Norge.

Automasjon og smarte løsninger sparer energi
Eatons xComfort-system det mest utbredte styringssystemet i Norge, med over 6000 anlegg i drift i næringsbygg og private hjem. Eatons stand på Eliaden vil vies de nyeste løsningene i xComfort-systemet, inkludert Smart Home Controller og Eatons nye universaldimmer tilpasset alle lampetyper.

–  Vi lanserer stadig nye og spennende produkter som gjør smarthusteknologi både enklere og lettere tilgjengelig. Nytt av året er xComfort Smart Home Controller og smartdimmeren som dimmer alle lyskilder, inkludert LED. I tillegg til økt komfort, bidrar våre smarthusløsninger til redusert energiforbruk for sluttkunden så vel som for samfunnet forøvrig, sier Kolberg.

UPSer, skap og SmartWire
I tillegg til smarthusløsninger vil Eaton lansere sin nye strømdistribusjons- og skapløsning xEnergy under Eliaden. Det vil også bli mulighet til å se nærmere på Eatons brede utvalg av UPS-løsninger for boliger, kontor og utsatte områder, nødlys og Eatons intelligente kablingssystem SmartWire-DT.

Eatons stand er blant de største på Eliaden 2016. Du finner dem på stand D02-21.

 

Eaton er et strømstyringsselskap som hadde en omsetning på USD 20,9 milliarder i 2015. Eaton leverer energieffektive løsninger, som hjelper våre kunder med å håndtere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en effektiv, sikker og bærekraftig måte. Eaton har ca. 97 000 ansatte og selger produkter til kunder i mer enn 175 land. Besøk www.eaton.no for mer informasjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår