Eksklusivt salgspartnerskap for utendørs massasjebad

 
Eksklusivt salgspartnerskap for utendørs massasjebadVenstre til høyre: Haakon Moss, Marketing/Branding Wellness Norge AS, Per Arne Ødegård, CEO Wellness Norge AS, Dirk Peters, Sales & Marketing Manager Wellness at Home, Moseley Dominic, Key Account Wellness at Home UK & N
Wellness Norge AS har vært eksklusiv salgspartner for Villeroy & Boch siden mai 2017. Takket være de to selskapenes lange erfaring innenfor velvære ligger alt til rette for en vellykket markedslansering i Norge i 2017.

Villeroy & Boch distribuerer massasjebad med stor suksess i flere skandinaviske land, og nå begynner den aktive markedsutviklingen i Norge. Fordelen med dette eksklusive salgspartnerskapet mellom Villeroy & Boch og Wellness Norge er en omfattende service som gir kundene optimal sikkerhet. Kyndig kundebehandling og profesjonell installasjon samt rask service og logistikk sikrer høy pålitelighet og kvalitet.

Villeroy & Boch har solgt massasjebad i Europa i over tolv år og tilbyr produkter med enestående design og innovative funksjoner. I 2015 ble modellen "Just Silence" hedret med den prestisjetunge designprisen iF for sin funksjonelle europeiske design. Den patenterte JetPak™-teknologien til Villeroy & Boch sine massasjebad gjør det enkelt å bytte ut setene som er utstyrt med massasjedyser. Det er 16 forskjellige JetPaks™ som kan kombineres og byttes ut med et klikk – selv når badet er fullt av vann. Den solide EnduraFrame™-konstruksjonen sørger for nødvendig isolasjon og høy energieffektivitet – selv i kaldt vær – og er spesielt egnet i norsk klima.

Sales & Marketing Manager Dirk Peters hos Villeroy & Boch er overbevist om at spabadene til Villeroy & Boch kommer til å bli en suksess i Norge: – Takket være det sterke varemerket Villeroy & Boch, de unike produktene og den enestående servicen vi leverer gjennom salgspartnerskapet, er vi sikre på at vi får mange fornøyde kunder i Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår