Eksklusivt salgspartnerskap for utendørs massasjebad

 
Eksklusivt salgspartnerskap for utendørs massasjebadVenstre til høyre: Haakon Moss, Marketing/Branding Wellness Norge AS, Per Arne Ødegård, CEO Wellness Norge AS, Dirk Peters, Sales & Marketing Manager Wellness at Home, Moseley Dominic, Key Account Wellness at Home UK & N
Wellness Norge AS har vært eksklusiv salgspartner for Villeroy & Boch siden mai 2017. Takket være de to selskapenes lange erfaring innenfor velvære ligger alt til rette for en vellykket markedslansering i Norge i 2017.

Villeroy & Boch distribuerer massasjebad med stor suksess i flere skandinaviske land, og nå begynner den aktive markedsutviklingen i Norge. Fordelen med dette eksklusive salgspartnerskapet mellom Villeroy & Boch og Wellness Norge er en omfattende service som gir kundene optimal sikkerhet. Kyndig kundebehandling og profesjonell installasjon samt rask service og logistikk sikrer høy pålitelighet og kvalitet.

Villeroy & Boch har solgt massasjebad i Europa i over tolv år og tilbyr produkter med enestående design og innovative funksjoner. I 2015 ble modellen "Just Silence" hedret med den prestisjetunge designprisen iF for sin funksjonelle europeiske design. Den patenterte JetPak™-teknologien til Villeroy & Boch sine massasjebad gjør det enkelt å bytte ut setene som er utstyrt med massasjedyser. Det er 16 forskjellige JetPaks™ som kan kombineres og byttes ut med et klikk – selv når badet er fullt av vann. Den solide EnduraFrame™-konstruksjonen sørger for nødvendig isolasjon og høy energieffektivitet – selv i kaldt vær – og er spesielt egnet i norsk klima.

Sales & Marketing Manager Dirk Peters hos Villeroy & Boch er overbevist om at spabadene til Villeroy & Boch kommer til å bli en suksess i Norge: – Takket være det sterke varemerket Villeroy & Boch, de unike produktene og den enestående servicen vi leverer gjennom salgspartnerskapet, er vi sikre på at vi får mange fornøyde kunder i Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår