Elektriske Tiller gjør løftejobben lettere

 
Elektriske Tiller gjør løftejobben lettere
WeeGruppen introduserer Tiller, en serie sekketraller med elektrisk løftefunksjon og fremdrift.

Nederlandske Tiller er ny serie med elektriske sekketraller på det norske markedet. Tiller kommer i flere størrelser, og har makskapasitet fra 75 til 120 kg last. Dermed kan den elektriske sekketrallen håndtere alt fra fruktkasser og bildekk til TV-skjermer, vinduer og tunge hvitevarer. Det forteller selskapet i en pressmelding.

Tiller kan heve varene opp til 110 cm, som gjør det enklere å frakte tunge gjenstander inn og ut av hyller eller kjøretøy. I tillegg hjelper sekketrallen til i fartsretning ved hjelp av elektrisk fremdrift og bremser på hjulene. Balansen i trallen må brukeren selv holde – som med en vanlig manuell tralle.

Tiller har en egenvekt på 42 kg og er 35 cm dyp – noe som gjør den lett å frakte med seg i bil. Det kreves ikke sertifikat for å bruke Tiller.

WeeGruppen har ansvaret for Tiller i det norske markedet. For mer informasjon om øvrige modeller, se wee.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår