Elektro Bodø kjøper Multi Luft AS

 
Elektro Bodø kjøper Multi Luft ASFra venstre daglig leder i Multi Luft AS, Jack Solstad, adm direktør i Elektro, Einar Jørgensen og daglig leder i Multi Kulde, Mikal Andersen. Foto: Elektro AS
De siste årene har Elektro Bodø AS hatt en økende etterspørsel etter ventilasjonstjenester. Selskapet ekspanderer nå ytterligere gjennom kjøp av selskapet Multi Luft AS i Bodø.

Elektro Bodø sin ventilasjon- og automasjonsavdeling vil etter oppkjøpet bestå av 29 personer, og selskapet vil totalt ha nærmere 155 ansatte.

- Vi ønsker å styrke vår satsing innen drift og service av tekniske anlegg i bygg, og oppkjøpet av Multi Luft AS er derfor viktig for oss sier adm. direktør Einar Jørgensen i Elektro AS. I tillegg har vi de siste årene gjennomført flere større totaltekniske prosjekter hvor ventilasjon har vært en viktig del av leveransen, fortsetter han. Fokus på smarte ENØK-løsninger i bygg er et område hvor vi de siste årene har tatt større markedsandeler. Vi tilbyr løsninger innenfor en mengde områder, samt at våre ansatte kan drifte byggene slik at energiforbruket blir minst mulig, sier Jørgensen.

- For oss som eiere av Multi Luft har det vært et ønske å få tilgang til større prosjekter og en større kundeportefølje, sier daglig leder Jack Solstad. Vi har topp sertifisert personell og mener vi vi kunne tilby enda bedre løsninger for våre kunder med Elektro Bodø på laget, fortsetter han.

Solstad vil gå inn i en stilling i Elektro Bodø med rådgiving innenfor ENØK og drift- og servicetjenester til næringsbygg. -Det gleder jeg meg til, det er et enormt potensiale for å redusere energiforbruket og samtidig oppnå bedre inneklima hvis det investeres i de riktige løsninger, sier Solstad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår