Elektroingeniør, Stavanger

 
Elektroingeniør, Stavanger
Vil du jobbe med spennende prosjekter i en bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du prosjektere elektrotekniske anlegg? Og er du god på digitale verktøy? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 07/09/2020 - Norway - Sted: Stavanger - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET
I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på fem seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk og andre beslektede fagområder.

Hos oss blir du del av et godt og veletablert miljø innen elektrofaget. På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom ide og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor. På den måten kan våre fageksperter samarbeide integrert inn mot alle fagmiljøene, for å skape gode løsninger for kunden, brukeren og samfunnet.


UTVIKLE DIN KOMPETANSE PÅ SPENNENDE PROSJEKTER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å arbeide som kundens rådgiver, samt prosjektering og planlegging av elektroanlegg i bygninger.


Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide tilbudsgrunnlag
 • Planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg
 • Utarbeidelse av tekniske løsninger
 • Tegninger og beskrivelser
 • Prosjektledelse og kundeoppfølging 
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være interessert i det digitale skiftet i bransjen, opptatt av å forstå kundens perspektiv, samt trives med arbeidsoppgaver av høy faglig kompleksitet.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner/ferdigheter:

 • Mastergrad med spesialisering innenfor Elkraft/Fornybar energi
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • Interesse for og/eller erfaring med BIM
 • Fordel med interesse innenfor IT, digitalisering og programmering
 • Du snakker og skriver flytende norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du etter 03. august kontakte Anne Frafjord (Seksjonsleder) på telefon: 952 88 600. I mellomtiden kan du kontakte henne på epost: aefd@cowi.no, men merk at du ikke får svar før etter ferien.

Søk på stillingen her

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår