Eliaden 2022

 
Eliaden 2022
I dag om 1 år åpner vi endelig dørene på en av Norges største fagmesser, Eliaden 2022!

Vi ser frem til å ta imot både besøkende og utstillere på Norges Varemesse. Allerede nå kan vi love stor bredde både blant utstillerne og når det gjelder faglige programmet. Vi kan nevne åpningskonferanse, seminarer, elektrifisering av transportsektoren, ny NEK 400 og mye mer. Vi gleder oss til å møte dere alle fysisk om et år til tidenes beste Eliaden.

ALL TIME HIGH PÅ ELIADEN 2022?
Etter utsettelse og avlysning av Eliaden 2020/21, gleder vi oss til endelig å samle utstillere og besøkende under samme tak 31.mai - 2. juni 2022. Allerede nå har 140 utstillere bekreftet bestilling av stand noe som er rekord for oss på et så tidlig tidspunkt. Vi håper du ønsker å delta som utstiller på vår bransjes største møteplass.

Meld deg på som utstiller!

Norges Varemesse jubler for gjenåpning 
Norges Varemesse er glad for at de nå kan åpne igjen. – Dette er en jubeldag, sier Gunn Helen Hagen, sjef for Norges Varemesse.


Besøkende - Gratis inngang 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår