Elotec lanserer trådløs SINTEF-godkjent lekkasjestopper

 
Elotec lanserer trådløs SINTEF-godkjent lekkasjestopperBildet: Ole Grendal, teknisk ingeniør i Elotec AS
PRODUKTNYHET: Elotec tilbyr flere typer løsninger som beskytter mot vannskader. Nå lanseres Elotec Ajax, der brukeren blant annet får umiddelbar varsel i app og automatisk stenging av vannet når lekkasje oppstår.

Elotec Ajax er et 4 x FG-godkjent alarmsystem for  vann, brann, innbrudd og lås, og produktene er kjent for svært høy kvalitet og elegant design. For fullverdig sikkerhet mot vannlekkasje anbefaler vi en av våre to lekkasjestoppere til hovedstoppekran, og vannalarmer der det er fare for lekkasje. 

Ved å koble til en dørbryter kan vannet også stenges manuelt når du forlater boligen/bygget. Alle produktene har styring og varsling via Elotec Ajax-appen. Elotec Ajax desktop pro, gir deg som montør tilgang til å kunne se og fjernhjelpe alle dine anlegg i ettertid (Support).

Du kan lese mer om Elotecs vannstoppere på www.elotec.no/lekkasjestopper

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår