Elsker du markedsføring og trives med å ta eierskap fra A-Å?

 
Elsker du markedsføring og trives med å ta eierskap fra A-Å?
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Tittel: Brand Manager Alterna

Brødrene Dahl har i alle år vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter. Vi har levert gode resultater og har videre vekstambisjoner. Vi ønsker nå å styrke satsingen på vår egen merkevare innen baderomsprodukter, og søker derfor en selvgående Brand Manager Alterna til å lede det viktige arbeidet innen markedskommunikasjon.

Om rollen
I denne rollen vil du få muligheten til å jobbe bredt med markedsføringsfaget, fra å utarbeide planer og konsepter forankret i den overordnede strategien, til å gjennomføre konkrete markedstiltak i praksis.
Stillingen er nyopprettet, og du vil med dette også få muligheten til å ha stor påvirkning. Du vil jobbe med markedsaktiviteter både mot våre B2B kunder (rørleggere og VVS-forhandlere) og forbrukeren. Det er derfor viktig at du er godt kjent med alt fra digitale flater/kanaler og mer tradisjonelle aktiviteter som kampanjer, kataloger mv.
Merkevaren har en egen nettside rettet mot forbruker, og en viktig oppgave vil være å skape trafikk inn til denne siden, og ikke minst en best mulig kundereise for kunden. Vårt mål er at det skal være enkelt å velge Alterna.
Du vil holde deg oppdatert på markedsutviklingen, trender og konkurrenter, gjennom dette vil du bistå kategoriteamet med innspill til sortimentsutviklingen. Du vil også jobbe tett med vårt KAM- og salgsapparat, og intern IT. Stillingen rapporterer til Markedssjef og du vil ha direkte ansvar for vår digitale markedskoordinator. Du vil i tillegg jobbe mot interne ressurser innen innholdsproduksjon, UX og eCommerce, samt være kontaktpunkt og bestiller mot eksterne byråer.

Er dette deg?
Vi ser for oss at du har en bred kompetanse innen markedsføring og -kommunikasjon, aller helst i kombinasjon med forståelse for kjøpsprosessen ved kapitalvarer. Du har god oversikt over digitale kanaler og flater som web og SoMe, og gjerne også med erfaring fra markedsføring/kampanjer i samarbeid med et forhandlerledd. Vi ser også for oss at du har interesse for interiør og trender.
Du vil ofte fungere som prosjektleder internt, og må trives i en rolle hvor du har det overordnede ansvaret for resultat og fremdrift med flere involverte bidragsytere.
Du liker å ta initiativ, tør å fremme egne meninger og er selvgående, kombinert med å være god på å samarbeide med andre.

Vi tilbyr
Brødrene Dahl er en spennende arbeidsplass i vekst, tilhørende et franskeid konsern. Vi har gode faglige og personlige utviklingsmuligheter gjennom BD-akademiet. Vi har også konkurransedyktige betingelser, både i form av gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, firmabil, bedriftsidrettslag og kjøp av aksjer i Saint-Gobain.
 

Om arbeidsgiveren

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.

Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevare konsernet Saint-Gobain.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår