Elsker du salg og drives av å inspirere og utvikle medarbeidere?

 
Elsker du salg og drives av å inspirere og utvikle medarbeidere?
Søknadsfrist: 15.08.2022
Sted: Oslo
Tittel: Salgssjef Alterna

Brødrene Dahl har i alle år vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter, levert gode resultater og har nå vekstambisjoner. Vi ønsker nå å styrke satsingen på vår egen merkevare innen baderomsprodukter og søker derfor en offensiv salgssjef som skal lede det nasjonale salgsteamet til Alterna.

Om rollen
I denne rollen vil du få muligheten til å utvikle vår merkevare og være en pådriver for målrettede aktiviteter i B2B-/B2C-markedet. Her vil du få ansvar for å utarbeide salgs- og markedsplaner og sørge for å inspirere og utvikle salgsteamet Alterna. Som salgssjef for Alterna vil du være oppdatert på markedsutvikling, trender og konkurrenter samt bidra til sortimentsutvikling. Stillingen innebærer også deltagelse i markedsaktiviteter og arrangementer innen både B2B og B2C. Dette vil i stor grad være messer og utstillinger lokalt og nasjonalt. Du vil også ha ansvar for å sikre CRM-oppfølging i teamet.
I denne rollen får du personalansvar, vil samarbeide tett med kategori og kommersiell avdeling og vil rapportere til salgsdirektør.

Er dette deg?
Vi ser for oss at du har god kjennskap til sosiale medier og interesse for interiør, mote og trender. Tror også at du har solid salgserfaring og at du trives med å utvikle og motivere medarbeidere. Det vil være en klar fordel dersom du har ledererfaring og evner å jobbe både alene og i team. Vi tror du har god forretningsforståelse og er god på å etablere langsiktige relasjoner til eksisterende og nye kunder. Du er fleksibel og håndterer raske endringer samtidig som du er løsnings- og resultatorientert.

Hvis du kjenner deg igjen i dette, håper vi å høre fra deg. Ta gjerne kontakt med Bård Berntsen tlf: 977 57 519 eller Emilie Holthe tlf: 930 24 433 dersom du lurer på noe.

Vi tilbyr
Brødrene Dahl er en spennende arbeidsplass i vekst, tilhørende et franskeid konsern. Vi har gode faglige og personlige utviklingsmuligheter gjennom BD-akademiet. I tillegg også konkurransedyktige betingelser, både i form av gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, firmabil, bedriftsidrettslag og kjøp av aksjer i Saint-Gobain.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår