Eltrode lanserer utslippsfri mobil byggvarme

 
Eltrode lanserer utslippsfri mobil byggvarmeBildet: - Varmepumpeteknologien er tatt videre til et nytt nivå med varmeveksler som resirkulerer byggets varme, i tillegg til å hente ut energi fra luften ute som en tradisjonell varmepumpe, sier daglig leder Freddie Hauge i Eltrode AS
Eltrode AS tilbyr nå en utslippsfri luft-til-luft varmepumpe som ved 11kW forbruk produserer opp til 48 kW med varme.

Varmepumpen både tørker og renser lufta og forbedrer inneklima på byggeplassen. I tillegg er varmepumpen fjernstyrt og kunden kan styre enheten fra PC, PAD eller mobiltelefon. Produktet presenteres med en helt nytt utleiemodell for byggvarme.

For nordiske omgivelser

- Vi er meget fornøyde med å kunne tilby utslippsfri byggvarme tilpasset nordiske forhold! Varmepumpeteknologien er tatt videre til et nytt nivå med varmeveksler som resirkulerer byggets varme, i tillegg til å hente ut energi fra luften ute som en tradisjonell varmepumpe. Våre pumper er konstruert for å produsere varme i kalde nordiske omgivelser, sier daglig leder Freddie Hauge i Eltrode AS, i en pressemelding.

Styres trådløst

- Varmepumpen er mobil og kan enkelt flyttes på.  Egenutviklede isolerte luftslanger gir en optimal distribusjon av varmluft, og innebærer en løsning som er på vei til å bli den nye standarden på utslippsfri byggvarme. Dette er den første modellen i en ny serie utslippsfrie varmepumper og er allerede godt mottatt og i bruk på flere byggeplasser landet over. Varmepumpen er i dag i bruk fra Troms og Finnmark ned til Viken. Hver pumpe er automatisert og styres trådløst fra en egen portal som kunden får tilgang til. Her kan man se effekt og varme som gis, sier Hauge

Lav-GWP

En stor utfordring på byggeplassen er effektbegrensninger på det elektriske anlegget. Det skal lades maskiner og utstyr og Pro. strømanlegget blir stadig mer belastet. Det at varmepumpen kun trekker 11kW for å produsere opp til 48kW reduserer dette problemet betraktelig.
- Både Miljødirektoratet, Enova og bransjen har etterspurt en slik løsning, og vi er stolte av å kunne levere HKK 40 varmepumpen til våre kunder. Varmepumpen fra Eltrode bruker et kjølemedium R454B med lav-GWP på 466. R454B er et miljøvennlig kuldemedium som gir en meget høy virkningsgrad i forhold til R407C, sier Hauge videre.

Ny leiemodell

Eltrode AS har etablert en ny utleiemodell for byggvarme hvor kunden kun betaler for forbruk av kilowatt.
- Vi ønsket å gjøre noe med leiemodellen. Vi presenterer en modell som er meget lønnsom for kunden. Brukes varmepumpen lite betaler man mindre, brukes den mye, sparer man mye. Varmepumpen leies rett fra Eltrode til kunde. Det kan bookes demo på Sundvollen, 40 min fra Oslo, der har vi rigget et demoanlegg på vår avdeling, sier Hauge avslutningsvis i pressemeldingen.


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår