En av de laveste slukrenneløsninger på markedet. Total høyde på bare 90 mm.

 
En av de laveste slukrenneløsninger på markedet. Total høyde på bare 90 mm.
Løsning når det er trangt plass.

Det nye Vieser One ekstra lavtbyggende gulvsluk sammen med et Vieser Line-produkt utgjør en av markedets laveste slukrenneløsning (total høyde bare 90 mm).

Fordelene i det ekstra lavtbyggende Vieser One-sluket kommer tydelig frem i mellomliggende gulvkonstruksjoner der man foretrekker å etter støpe meget tynt oppå betongen eller der fall for avløpsrør ellers er krevende å utføre.

Det ekstra lavtbyggende Vieser One-horisontale gulvsluket er blandt de laveste horisontalsluk på markedet, med gjennomstrømming på 1,2 l/s. Den lavtbyggende konstruksjonen gir merkbare fordeler såvel ved rehabilitering som i nybygg.

Takket være den effektive gjennomstrømmingen kan sluket anvendes både sammen med dusj og badekar, og sluket er kompatibelt med alle Vieser-slukrister og forhøyningsringer

Teknisk overlegenhet • Gjennomstrømming 1,2 l/s • Høyde 69 mm • Monteringsdimensjon DN50
• Sideutløp 1 x DN32 • Rask og sikkert å montere • Typegodkjent

“I stedet for å bygge nytt, velger de noen ganger å pusse opp for å spare miljøet. Det nye ekstra lave gulvsluket er ideelt for oppussing. Ved å kombinere Vieser ekstra lavt med Vieser Line skaper du også en linjegulvbrønnløsning med en høyde på kun 90 mm med lokket!”, sier Per Arild Alfheim, salgsrepresentant for Vieser i Norge.

Les mer om ekstra lav Vieser One på produktsidenVieser En lav modell DN50 1x32 ekstra lav eller kontakt Per Arild direkte tlf. 91 33 13 15.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår