- En klar standardheving

 
- En klar standardhevingNorske Rørgrossisters Forening (NRF) opplevde stor tilstrømning av interessante og relevante besøkende under VVS-dagene 2018.
VVS-dagene 2018 - Vi opplevde den beste messen gjennom tidene. Det har vært en klar standardheving for VVS-dagene de siste årene, forteller administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

NRF benyttet messen til å informere om sin kraftig oppdaterte produktdatabase med tilhørende app, samt det nye prosjektverktøyet som gjør arbeidsdagen til fagfolk enklere og mer effektiv.

Høy kvalitet
- Vi er godt fornøyd med både messen og den høye kvaliteten på de besøkende. Det var stor interesse fra både kjente eksisterende kunder, rørleggere og leverandører. VVS-dagene ble en fin kanal for å spre budskapet om NRF Databasen, NRF Prosjekt og App direkte til flere av de mest sentrale målgruppene, forteller Røising i en pressemelding. 

Gode tilbakemeldinger
Under messen tok både utstillere og besøkende leverandører kontakt for å få registrert sine produkter i NRF Databasen, og dermed få sine egne unike NRF-nummere. Dette er da også en forutsetning for å selge via grossist i Norge.

Egenskapsdata
- Snart har vi 220.000 aktive registrerte produkter med NRF nummer i NRF Databasen. Det har vært en voldsom vekst de siste årene, og nå legger vi bredsiden til for å få inn mest mulig egenskapsdata. Vi opplever et sug i markedet etter mer og bedre informasjon, understreker Røising.

Bildet: Teknisk sjef Morten Svensen som demonstrerer NRF Databasen fra interesserte leverandører som vil ha sine produkter registrert.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår