En knapp foran på kjøkkenet

 
En knapp foran på kjøkkenet
Hansgrohe presenterer for første gang kjøkkenarmaturer med Select-teknologi og uttrekkstut.

Enkel betjening og større bevegelsesfrihet: De nye kjøkkenarmaturene Hansgrohe Metris Select og Talis Select kombinerer for første gang en uttrekkstut med den innovative Select-teknologien. Uansett om du skal skylle en gryte, fylle en vase som står ved siden av vasken eller vanne planter, er uttrekkstuten med integrert Select-knapp en stor hjelp.

Takket være denne smarte teknologien kan du nemlig bevege deg lengere vekk fra kjøkkenvasken og stadig betjene armaturet – din aksjonsradius på kjøkkenet blir dermed større og arbeidsgangen forenklet. Hansgrohe har utviklet de nye kjøkkenhjelperne sammen med designpartneren gjennom mange år, Phoenix Design.

 

Større bevegelsesfrihet på kjøkkenet

Som på vanlige kjøkkenarmaturer stilles vannmengde og temperatur inn med grepet på siden som med sin ergonomiske form er behagelig å betjene. Heretter kan man enkelt slå på og av vannet ved å trykke på Select-knappen som sitter på uttrekkstuten hvor tommelfingeren lett kan nå den.

Den valgte temperaturen og vannmengden endrer seg ikke. Den ergonomiske uttrekkstuten utvider på den måte aksjonsradiusen ved kjøkkenvasken med opp til 50 centimeter. Select-knappen fungerer rent mekanisk så den økte komforten krever ingen elektrisitet eller ekstra utstyr under vasken.

 

Et designhøydepunkt for kjøkkenet ditt

Metris Select og Talis Select kjøkkenarmaturene fra Hansgrohe passer til kjøkkener i mange forskjellige stilarter og harmonerer med formen på mange kjøkkenvasker. Den markante overgangen fra grunnkropp til tut understreker den moderne designen og gjør også armaturene lette å rengjøre.

Select-knappen er plassert på uttrekkstutens overside og er derfor lett å trykke på med tommelfingeren når man holder tuten i hånden. Takket være den magnetiske holderen finner tuten selv presist tilbake i tuten etter bruk. Tuten kan svinges 150 grader og kan derfor også brukes ved dobbelte kjøkkenvasker.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår