En løsning inspirert av kundene våre

 
En løsning inspirert av kundene våre
For to år siden lanserte Geberit Clean Linegulvrenne – en bestselger som takket være den elegante og praktiske utformingen har blitt veldig populær blant brukerne. Rørleggerne satte stor pris på den enkle installasjonen i gulvet. Likevel var det rom for forbedring.

Installasjonssettet for Geberit-gulvrenner og -avløp omfatter en 30 cm lang, 13 cm bred og 9 cm høy grunnenhet laget av et helt spesielt lydisolerende skum. I dette skummet er det en flytoptimalisert vannlås med en dybde på 50 mm til drenering av dusjvannet. Geberit-utviklerne sørget for at konstruksjonshøyden ble så lav som mulig, slik at dusj rett på gulv kunne bygges også i boliger med lave gulvkonstruksjoner, noe som ofte er tilfellet ved renovering. Ved installering av installasjonssettene må rørleggerne påse at grenavløpsrøret som leder til fallstammen, har tilstrekkelig helling – til tross for den lave konstruksjonshøyden.

Og i tilfeller der det er nok plass?
I nye bygninger med avrettingsmasse på 12 cm og høyere, vil det imidlertid være nok plass til å plassere installasjonssettet litt høyere, og dermed skape en mer gunstig helling i avløpsrøret. Derfor har noen oppfinnsomme rørleggere frem til nå improvisert litt og skrudd installasjonssettet på et 2–4 centimeter tykt brett, før det hele festes til betonggulvet – et triks som gir ekstra fall for avløpet.

Samtidig har flere rørleggere fortalt Geberits tekniske rådgivere at de ønsker en fleksibel, regulerbar installasjonshøyde. Og rørleggerne taler ikke for døve ører – tvert imot, faktisk.

Inkludert i leveringen
Geberit lot seg inspirere av improvisasjonsevnene til de oppfinnsomme rørleggerne og utviklet en 2 cm høy avstandsplate av skum, som passer perfekt inn under installasjonssettet. Denne avstandsplaten er nå inkludert i alle installasjonssett for gulvrenner og -avløp. I tillegg følger det med lengre skruer til festemateriellet, som også er inkludert i leveringen. Alt dette uten ekstra kostnader!

Ubrukte avstandsplater bør oppbevares for fremtidig bruk. Med enkelte avrettingsmassestrukturer vil to slike plater passe godt inn under et installasjonssett, noe som gjør det enda enklere å skape fall i avløpsrøret. Spesialutviklede spor sørger for at avstandsplatene kan plasseres oppå hverandre uten å skli ut av stilling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår