En toneangivende messe

 
En toneangivende messeKorte seminarer og utstillere med innovative produkter og løsninger er noe av det styreleder Trygve Østmo i Elektroforum fremhevet som Eliadens kvaliteter i 2014 (Foto: John Petter Reinertsen)
Gjennom mer enn 30 år har Eliaden befestet sin posisjon som en ledende møteplass for bransjen, sa styreleder Trygve Østmo i Elektroforum da han åpnet årets Eliade på Lillestrøm.

Nils Erik Magnell, prosjektleder for Eliaden 2014, fremhevet at Eliaden er en dynamisk arena der det er viktig å ta vare på det gode, og samtidig utvikle tilbudet for å gi et så godt faglig tilbud som mulig.
- En viktig del av den faglige satsingen er Automatiseringsforum og Elektronikktorget i hall C, der det daglig kjøres miniseminarer og foredrag. For å styrke industridelen av Eliaden er PEA-messen integrert i Eliaden.

- Utviklingen går raskere enn noen gang. I år viser utstillerne en rekke innovative produkter og løsninger. Mer enn 40 korte seminarer og noen lengre skal bidra til å gi et sterkt faglig utbytte.

Parallelt arrangeres konferansen Energismarte byer med et eget teknologitorg. Her samles politikere, organisasjoner, leverandører og kunder for å se på hvordan teknologien kan utnyttes. Her er teknikk og fag dempet, mens søkelyset settes på utviklingen av fremtidens byer.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår