En veteran takker av

 
En veteran takker avBildet: Willy Haugli (t.v) og Arne Korsbakken
Willy Haugli i Korsbakken Trading har fra 1. januar trådt inn i pensjonistenes rekker. Haugli har jobbet med Arne Korsbakken i over 35 år.

- I november fylte Willy 70 år og da fant han tiden moden for mer fritid. Willy har fulgt med utviklingen av Korsbakken Trading fra den spede begynnelse på 80-tallet, og i 2008 fikk Willy gullklokke for lang og tro tjeneste. Willy har vært både selger, messegeneral og serviceansvarlig, i tillegg til å være en som har kunnskap om det meste av produkter, funksjoner og deler. De siste årene har Willy vært vår sjåfør og levert varer til kunder på hele Østlandet, - fra stadig større lastebiler, sier daglig leder i Korstbakken Trading, Arne Korsbakken, i en pressemelding.

- Willy er et oppkomme av gode historier om bransjen og de fleste har nok fått med seg en historie eller to fra Willy. Når han nå setter fra seg lastebilen, ønsker vi Willy lykke til som pensjonist, og vet han vil kose seg med familien både hjemme og på campingen. Det er vel fortjent, sier Arne Korsbakken.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår