Energioppgraderer Norges største boligblokker

 
Energioppgraderer Norges største boligblokkerBildet: Trygg VVS samarbeider med Armatec om oppgradering av varmtvannssystemene i Romsås-blokkene
Oslos største boligblokker tar et spennende skritt mot fremtiden gjennom et nyskapende samarbeid mellom Armatec og Trygg VVS.

Denne oppgraderingen av varmtvannssystemet er ikke bare en teknologisk fornyelse, men også en stor satsing på energieffektivitet og bærekraft.

Fremtidens boligdrift i fokus

På Romsås har Trygg VVS, på oppdrag fra OBOS, tatt på seg oppdraget med å modernisere baderommene i Oslos største boligblokker – ca. 2000 leiligheter, med mål om å redusere energikostnader og miljøbelastning.

I samarbeid med Armatec, en ledende aktør innen Flow technology, oppgraderes varmtvannssystemene. Ved å erstatte eldre elektriske varmtvannsberedere med moderne, energieffektive varmtvannssentraler, senkes energiforbruket, letter den økonomiske byrden for beboere og redusere miljøpåvirkningen.

Energieffektivitet, bærekraft og miljømål

- I store boligblokker er varmtvannsbehovet betydelig, og derfor er modernisering av varmtvannssystemene avgjørende for økt energieffektivitet. Som en del av moderniseringen byttes eldre elektriske varmtvannsberedere med avanserte varmesentralanlegg. Det  reduserer energiforbruket, minimalisere utslipp av skadelige klimagasser og ikke minst støtter offentlige krav og Oslos mål om å bli en klimanøytral by. Varmesentralanlegg er en langsiktig og økonomisk fornuftig løsning. Varmepumper bruker eksisterende varmeenergi fra omgivelsene, som luft, jord eller vann, for å produsere varme eller kulde. Dette fører til betydelige besparelser på energiregningen over tid, da varmepumper bruker mindre elektrisitet sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingssystemer, skriver Armatec i en pressemelding.

Sammen for en grønnere fremtid

- Armatec takker Trygg VVS for tilliten og ser frem til å jobbe sammen i eksisterende og nye prosjekter med oppgraderingen i flere av Oslos største boligblokker. Dette vil resultere i økt komfort, lavere driftskostnader og en grønnere fremtid gjennom et oppdatert varmtvannssystem som er tilpasset både dagens behov og fremtidige utfordringer, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår