Enkel installasjon for intelligente bygninger

 
Enkel installasjon for intelligente bygninger
Med softwaren "TwinCAT Building Automation" og "eXtendable Room Box" er det skapt et gjennomgående system som reduserer tiden som brukes for å bygge automatiseringsløsninger.

– TwinCAT Building Automation muliggjør enkel konfigurasjon av kontrollfunksjoner og den automatiserte sammensetningen av undersentraler i et enkelt verktøy. eXtendable Room Box, et fleksibelt verktøy for utvidelsesmuligheter, inkluderer en fri valgbar monteringsboks og  nødvendige BUS-klemmer, skriver Beckhoff i en pressemelding.

– Brukeren får, nesten ved et museklikk, en ferdig konfigurert boks som kan kobles i bygningen via plug-and-play. For tekniske planleggere og systemintegratorer betyr dette minimale tekniske kostnader kombinert med størst mulig designfrihet: De prefabrikkerte boksene kan individualiseres maksimalt, helt ned til en mengde av en.

– Under mottoet "Easy Engineering", har Beckhoff konsekvent tatt de neste stegene med TwinCAT Building Automation. I tillegg til konfigurasjonen av PLS/US og TwinCAT BA er det nå også mulighet for konfigurasjon av hardwaremodulene via den nye Box Configurator. Den nye eXtendable Room Box (XRB) danner hardwaregrunnlaget for den fleksible byggautomasjon. Den består av en fritt valgt installasjonsboks, en I/O-stasjon med bussterminaler for alle nødvendige funksjoner, og valgfrie utstyrskomponenter som strømforsyning, hurtigkontakter for smartinstallasjon eller standardmoduler for direkte tilkobling av installasjonskablene.

– Til styring av I/O-stasjonen kan man velge en Embedded-PC eller en hvilken som helst busskobler. Utover I/O-konfigurasjon, leverer Box Configurator alle nødvendige dokumenter, som anbudstekst, kostnadsberegning, kabinettmål og  komponentliste. Dermed kan planleggere bruke spesifikasjoner direkte og presist ved hjelp av individuelt generert anbudstekster.

– Den fleksible eXtendable Room Box gir planleggeren all ønskelig frihet: kabinett, kapsling og material kan velges fritt avhengig av brukerstedet. I tillegg er det en justerbar plassreserve for fremtidige utvidelser. Løsningen viser seg også å være "smart" når det gjelder installasjon: uansett om det er produsert direkte av Beckhoff eller av et av Beckhoff partnerselskaper så leveres eXtendable Room Box alltid som ferdig industriell og individuell plug&play-løsning med komplett kabling og installasjons- og strømplan.

– eXtendable Room Box leveres ferdig klargjort med monteringstegning og koblingsskjema som en industrielt og individuelt prefabrikkert plug-and-play løsning, eventuelt med pluggbar eller klassisk kabling. Dette betyr at det ikke kreves fagpersonal for installasjonen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår