Enkleste dusjkabinett å montere!

 
Enkleste dusjkabinett å montere!
VikingBad utvider sortimentet av sitt svært monteringsvennlige dusjkabinett. Det stilrene og populære Roma, kommer nå i flere størrelser og fargevalg.

- Roma dusjkabinett er de enkleste dusjkabinettene å montere, noe som letter arbeidshverdagen til fagmannen. Monteringsvennlighet er noe vi har stort fokus på, da vi vet at dette gir økt effektivitet og lønnsomhet for rørleggeren. Dette skal også komme forbruker til gode, sier daglig leder Stein Viggo Karlsen i en pressemelding.

Flere valgmuligheter
Roma dusjkabinett kommer i tre varianter, Basic, Standard og Pluss. Roma Pluss leveres med integrert blandebatteri og toppdusj med smart høydejustering. Nytt av året, er at dusjkabinettene leveres i flere størrelser som 70x90, 80x90cm, og at man kan velge mellom hvite og grå profiler. Man har også valg mellom 190 og 211 cm høyde.

Kvalitet og funksjonalitet
Roma dusjkabinett er av solid kvalitet og har god funksjonalitet. Frontglass og bakvegg er i 4 mm herdet sikkerhetsglass mens dørene i 6 mm sikkerhetsglass. Alle glass er nanotechbehandlet som gir enda enklere rengjøring. Dusjkaret er i støpemarmor som gjør dem mer solide.

- Dette produktet kommer til å hjelpe oss å få enda større feste innen dusjmarkedet, sier produktsjef Kristian Schlanbusch. Det er gøy å se at etter første monteringskonkurranse, at rørleggeren som har montert dette raskest bruker under 5 minutter. Det er nok ikke alle som er like raske som dette, men dette bevitner at dusjkabinettet er svært enkelt å montere, legger daglig leder Stein Viggo Karlsen til.

 

VikingBad AS holder til i Grimstad, og leverer synlige baderomsprodukter og utendørs massasjebad til fagforhandlere og rørleggere i hele Norge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår