Enslig representant for Norge på ISH

 
Enslig representant for Norge på ISHBildet: Et lite stykke Norge i messehall nummer 11 på ISH i Frankfurt. - OSO er nærmest enerådende på markedet med sine store industritanker opp mot 15.000 liter, forteller landsjef i Sverige, Daniel Johansson og hans kollega Sara Lindroth. Foto: Odd Borgestrand
ISH 2019: OSO Hotwater er eneste norske selskap som markerer seg med egen stand og under norsk flagg på ISH i Frankfurt i år.

Av Odd Borgestrand
Frankfurt

- Blant 2532 utstillere fra 57 land kan vi ikke hevde at OSO Hotwater er blant de mest markante, men ved å være en del av det internasjonale VVS-miljøet setter de likevel Norge på kartet.

Det mener daglig leder i Norsk Rørallianse AS, Line Ekroll Dyb. Hun leder en delegasjon på 12 fra røralliansen, der majoriteten er representanter fra alliansens 11 eiere. Hun syns det er flott at OSO Hotwater nok en gang deltar på ISH og markedsfører sine flotte produkter.
- Dette er en innovativ bedrift som holder stand som markedsleder i Norge og med solid andel også på eksportmarkedet, mener hun.

Ledende teknologibedrift
OSO Hotwater er i dag en av Norges mest robotiserte virksomheter, og betegner seg selv som en ledende teknologibedrift. Uten satsning på automasjon hadde ikke OSO kunnet produsere i verdens dyreste land, og selskapet er stolte av å bidra til verdiskaping og arbeidsplasser i Norge. Nå er også flere av selskapets industriprodukter lokalisert til Åmål i Sverige, der selskapet jobber hardt inn mot grossistene for å bygge opp et solid marked.

Store industritanker
Landsjef i Sverige, Daniel Johansson og hans kollega Sara Lindroth, betjente standen da VVS aktuelt tok turen innom. Den norske ledelsen var på flere seminarer og hadde også booket en rekke møter.
En stor industritank i rustfritt stål på 2000 liter var det dominerende innslaget på OSO-standen, men OSO produserer tanker helt opp i 15.000 liter.  Hoteller, industri og fiskerinæringen er de viktigste segmentene for de forholdsvis nye tankene. Større kapasitet og høyere effekt er stikkordene for de nye tankene.

Satser på eksport
Bedriften har tre hovedmarkeder. OSO er klar markedsleder i Norge, der to av tre husstander har en varmtvannstank fra OSO. Dessuten leverer bedriften beredere til mange av de best kjente varme-produsentene i Europa. Eksempler på dette er Panasonic, Daikin, Vaillant og Danfoss.  På eksportmarkedet er det Nord-Europa, Russland og Canada som utgjør de største volumene. Mange av de store kundene er på plass i Frankfurt, og ledelsen i selskapet har tro på fortsatt vekst.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår