EPD på panelradiator fra Lyngson

 
EPD på panelradiator fra LyngsonIllustrasjonsbilde
I tråd med Lyngsons satsing på bærekraftig produksjon er arbeidet med EPD (Environmental Product Declaration) for produktene i gang.

- Vår første EPD for panelradiatorer ble publisert i januar 2022 og vi er nå i ferd med å utarbeide EPD på flere produkter, skriver Lyngson i en pressemelding.

- Arbeidet med EPD har gitt oss forståelse og innsyn i hvilke prosesser vi kan bli bedre på. Allerede nå har vi endret energimix til mer fornybar energi. Vår nye solcellepark produserer rundt 35% av fabrikkens energiforbruk. Dette hjelper oss til å produsere produkter med enda lavere karbon fotavtrykk i tiden fremover,

- Lyngsson fortsetter jobben med å lage miljøvennlig varme og kjøling for både rehabilitering og nybygg, skriver Lyngson avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Solcellepark på Lyngson-fabrikken

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår