EPTEC Energi AS styrker seg i Trondheim

 
EPTEC Energi AS styrker seg i TrondheimBildet: Jon Arne Lines
EPTEC Energi styrker seg i Trondheim og har ansatt Jon Arne Lines (52) som avdelingsleder fra 1.1.2021.

Lines kommer fra stillingen som teknisk salg/prosjektingeniør hos Teknotherm Marine.

Lines ble uteksaminert fra Statens Kjølemaskinist skole i 1992 og innehar både fagbrev og mesterbrev i kulde & varmepumpefaget. Han har bred erfaring fra både salg og prosjekt i kuldebransjen.

Bjørn Ove Fjørtoft overlater ansvaret for en solid avdeling til Jon Arne, og går over i stillingen som salg og prosjektansvarlig. Etter 13 år som avdelingsleder vil han nå vie all sin tid og kompetanse på salg og prosjekter.

- EPTEC har befestet sin posisjon som leverandør av miljøvennlige løsninger med naturlige kuldemedier i Norge.Flere og flere byggherrer etterspør løsninger med Propan og CO2, som vi har gode løsninger for.

- Solide agenturer og kompetent personale gjør oss til en god partner i prosjektene. Trondheim og Midt Norge er et område hvor vi ser gode muligheter for vekst og økte markedsandeler. Det vil også bli behov for flere teknikere i avdelingen. Jeg er glad for at vi fikk Jon Arne med på laget og er sikker på at han og Bjørn Ove, sammen med de dyktige teknikerne vil sikre vekst for EPTEC i Trondheim, sier Ole Jørgen Veiby, daglig leder i EPTEC Energi AS avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår