EPTEC Energi inn i Nordic Climate Group

 
EPTEC Energi inn i Nordic Climate GroupBildet: - Nordic Climate Group er unik for vår bransje og det vil gi oss fortrinn i markedet, sier Ole Jørgen Veiby, daglig leder i EPTEC
Kulde- og varmeentreprenøren EPTEC Energi AS går nå inn i Nordic Climate Group, og blir dermed den første norske selskapet i gruppen.

Nordic Climate Group har fra starten av bestått av 33 kuldeentreprenørere, men har økt til 34 gjennom oppkjøpet av EPTEC Energi AS. Til sammen har gruppen en omsetning på ca. 1,5 millliarder svenske kroner og har i overkant av 600 ansatte. Målet er å fortsette å vokse, drive teknologi- og bærekraftspørsmål fremover.

- Det gläder mig att få välkomna det norska bolaget EPTEC Energi AS som partner till Nordic Climate Group. Med detta etablerar vi oss som den ledande aktören i Norden gällande installationer och service inom kyl- och värmeindustrin med fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Bolaget har en liknande företagskultur och delar värderingarna som bolagen inom Nordic Climate Group har. Det är något vi ska vårda och bevara, samtidigt som vi ska utveckla bolagens framgångsrika och decentraliserade arbetssätt. Tillsammans kan vi utvecklas ytterligare genom synergier och kunskapsutbyten, och vi har styrkan att accelerera vår tillväxt, såväl organiskt som genom förvärv i Norden, sier Mats Åström, fung. administrerende direktør i Nordic Climate Group

Grunnlaget for virksomheten er en sterk lokal markedsposisjon. Derfor kommer selskapene som inngår i Nordic Climate Group til å beholde sin lokale merkevare og ledelse, tidligere eiere forblir i sine roller og nåværende drift, inkludert kundeoppdrag, vil bli opprettholdt. Gruppens styrke bygges ved at selskapene sammen blir mer konkurransedyktige gjennom innkjøp, opplæring, teknisk utvikling og felles markedskommunikasjon samt sterke kundetilbud.

- Vi i EPTEC Energi AS ser fram til bli en del av Nordic Climate Group, sier Ole Jørgen Veiby, daglig leder i EPTEC. Det blir en betydelig aktør i markedet med fokus på vårt fag, innenfor kulde- og varmepumpeanlegg. Vi beholder vår firmakultur, men får samtidig nye kollegaer å samarbeide med. Nordic Climate Group er unik for vår bransje og det vil gi oss fortrinn i markedet, sier Ole Jørgen Veiby, daglig leder i EPTEC.

EPTEC Energi AS er er en av Norges ledende entreprenører innen kulde- og varmepumpeteknologi med mer enn 30 års bransjeerfaring og tilbyr rådgivning, prosjektering, ingeniørtjenester, produkt- og systemleveranser og service til større bygg og industri. Hovedkontoret ligger i Oslo med salgs- og serviceavdelinger i Oslo, Moss og Trondheim.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår