EPTEC Energi kjøper Buskerud Kulde

 
EPTEC Energi kjøper Buskerud KuldeBildet: Buskerud Kulde AS har en solid markedsposisjon i sitt område og leverer kuldeanlegg og varmepumper til bl. a sykehus, dagligvare og landbruk.
EPTEC Energi AS overtar 100 prosent av aksjene i Buskerud Kulde AS fra 15. mars 2022.

Buskerud Kulde AS forblir eget selskap og daglig leder Tom Erik Hole fortsetter i sin stilling.
Selskapet ble etablert i 1966 og holder til i Hokksund med 18 ansatte og ca 38 mill i omsetning. De har en solid markedsposisjon i sitt område og leverer kuldeanlegg og varmepumper til bl. a sykehus, dagligvare og landbruk.

- Jeg er glad for at EPTEC overtar selskapet og kan bidra med videre utvikling, og styrke den lokale tilhørigheten, sier Tom Erik Hole, daglig leder i Buskerud Kulde AS i en pressemelding.

EPTEC Energi AS er en av Norges ledende entreprenører innen kulde- og varmepumpeteknologi og tilbyr rådgivning, prosjektering, ingeniørtjenester, produkt- og systemleveranser og service til større bygg og industri.
Selskapet er etablert i 1986 og har avdelinger i Oslo, Moss og Trondheim med 46 ansatte og ca 170 mill i omsetning.

EPTEC er endel av Nordic Climate Group, Nordens største kuldeentreprenørvirksomhet. 

- Buskerud Kulde er et begrep i kuldebransjen langt utover Buskerud regionen, sier daglig leder i EPTEC, Ole Jørgen Veiby.
- Vi er glade for å få Buskerud med på vårt lag. De står for høy kvalitet og solide resultater gjennom mange år, avslutter han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår