Er du en relasjonsbygger med erfaring fra teknisk salg?

 
Er du en relasjonsbygger med erfaring fra teknisk salg?
Värmebaronen er et familieselskap som startet sin virksomhet i 1975 og er en av de ledende produsentene av varmesystemer i Sverige. Produktene er kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Vi har et bredt utvalg av produkter som gjør det mulig å lage gjennomtenkte, pålitelige varmesystemer.

Selskapets filosofi er ikke å være den største aktøren på markedet, men å streve etter å være den beste. Värmebaronen er allerede tilgjengelig i det norske markedet, og skal nå videreutvikle sin merkevare i Norge.

Er du moden for nye utfordringer?

Vil du ha ansvaret for vår satsning i Norge?

Har du god kjennskap til oppvarming og VVS-bransjen?

Som salgsansvarlig for Värmebaronen i Norge, er jobben din å øke omsetningen og kjennskapen til Värmebaronens produkter innen elektrisk oppvarming: det er opp til deg hvordan du løser det. Vi tilbyr deg en mulighet til å påvirke din faglige og personlige utvikling, og selskapets vekst og utvikling innenfor et strategisk viktig satsingsområde på samme tid. Du vil ha resultatansvar for det norske markedet og rapportere til eksportansvarlig i Sverige.

Hvem ser vi etter?

●    Du har minst tre års erfaring fra teknisk salg

●    God kjennskap til VVS-bransjen

●    God teknisk forståelse

●    Forståelse for merkevarebygging er en fordel

For å trives i rollen må du motiveres av oppsøkende salg: Det forutsetter at du er en dyktig relasjonsbygger og kommuniserer godt med ulike kunder. I tillegg må du trives med en god del reising rundt i dette langstrakte landet. Siden vi er et svensk selskap finnes støtteapparatet i Sverige og du vil få full støtte fra oss i Värmebaronen.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Stine Lundberg tlf. 454 33 549 for utfyllende informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest ved å trykke på «søk». Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Värmebaronen.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår