Er du interessert i morgendagen våtrom og ny daglig leder Fagrådet for våtrom?

 
Er du interessert i morgendagen våtrom og ny daglig leder Fagrådet for våtrom?
Er du interessert i morgensdagens våtrom? Fagrådet for våtrom skal nå ansette ny daglig leder. Er du motivert og har lyst til å utvikle denne organisasjonen videre er dette din mulighet.

Arbeidsgiver: Fagrådet for våtrom

Stillingstittel: Daglig Leder

Frist: 15.08.2021

Ansettelsesform: Fast

FFV har gjort et solid arbeid i å  bygge en organisasjon med høy fagkompetanse gjennom de siste årene, og den nye daglige leder får muligheten til å ta dette arbeidet videre. FFV er sentral for utvikling av kvaliteten på norske våtrom, og stillingen som daglig leder har stor påvirkningskraft i dette . FFV har en solid faglig posisjon som det er et klart ønske om å videreføre, men også å utvikle organisasjonen digitalt og mer synlig i samfunnsdebatten. I dagens samfunn skjer endringer raskt, og stillingen er derfor helt sentral med tanke på å rigge organisasjonen for fremtiden. 

Eksempler på sentrale arbeidsoppgaver:
•    Ledelse av virksomheten, inkludert personalansvar for 7 ansatte
•    Sikre og videreutvikle den tunge fagkompetansen som FFV har opparbeidet
•    Strategiutvikling, styrke FFV sin fremtidige posisjon i bransjen 
•    Sikre ny kompetanse som er relevant for framtiden 
•    Dialog og samarbeid med fagmiljøer i og utenfor FFV
•    Myndighetskontakt og påvirkning av politikere knyttet til Våtroms normen
•    Markedsføre og informere for å gjøre FFV mer kjent i markedet 

Rollen som daglig leder er sentral i bransjen og har et stort kontaktnett. Du bør ha gode formidling- og kommunikasjonsevner. Du er god på samarbeid og bygge relasjoner både internt og eksternt. Vi ønsker at du har ledererfaring fra både strategisk, administrativt og operativt nivå. Du har god økonomisk innsikt og er løsnings- og resultatorientert. Kunnskap og kjennskap til digitale løsninger vil bli mer og mer viktig for organisasjonen, derfor ser vi etter deg som også har erfaring innen dette feltet. Det er en fordel dersom du har erfaring med å rapportere til et styre.
Den rette kandidaten har god politisk og samfunnsmessig forståelse. Erfaring med politikk, kommunikasjon og kjennskap til byggenæringen vil bli vektlagt.
Vi søker en leder med høgskoleutdannelse innenfor byggfag. Erfaring kan oppveie for formell utdanning. Kunnskap om byggeteknisk problemstilling og/eller rådgivning er en fordel, men ikke et krav.                                                                                                                                  
Fagrådet for våtrom tilbyr en stilling med mange forskjellige arbeidsoppgaver i en virksomhet med høyt faglig og godt sosialt miljø.

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med seniorrådgiver Per Bjerk på mobil 481 55 446 eller e-post: pb@skc.no  eller Odd-Arne Krogstad på mobil 907 53 484 eller e-post: oak@skc.no  

Søknadsfrist:15. august 2021.  

Om arbeidsgiveren
FFV BIDRAR TIL REDUKSJON AV VÅTROMSSKADER I NORGE
Fagrådet for våtrom er en flerfaglig og uavhengig medlemsorganisasjon. Vår ideelle oppgave er å fremme det optimale våtrom.
Fagrådets visjon er bedre våtrom gjennom BVN, en målsetning som man jobber mot gjennom:
•bruk og oppdatering/videreutvikling av Byggebransjens våtromsnorm (BVN)
•bedre materialdokumentasjonen
•registrering av produkter og utstyr
•utdanning av prosjekterende, utførende og kontrollerende ledd
•stimulering av forsknings- og utviklingsarbeid
•bred informasjonsvirksomhet
Videreutvikling og oppdatering av BVN skjer i samarbeid med SINTEF Byggforsk. Normen utgis i elektronisk versjon som oppdateres 2 ganger i året.
MEDLEMSSKAP I FAGRÅDET FOR VÅTROM
Fagrådet er en medlemsorganisasjon for organisasjoner, grupperinger og bedrifter. Medlemmene betaler kontingent fastsatt av generalforsamlingen. Medlemmer har møte- og stemmerett på generalforsamlingen. Hvert medlem har én stemme.

SØK HER

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår