Er du morgendagens prosjektleder?

 
Er du morgendagens prosjektleder?
Oras er Norges ledende VVS-entreprenør med 1,3 milliarder kroner i omsetning. Med 13 avdelinger og over 800 profesjonelle medarbeidere har vi erfaringen og gjennomføringskraften som trengs for å levere skreddersydde og kostnadseffektive vann-, energi- og klimaanlegg til alle typer bygg i hele landet. Kundene velger oss fordi vi har kontroll, erfaring og de riktige menneskene for prosjekt og service. Sammen jobber vi på de største og mest profilerte byggeprosjektene i Norge.

Ønsker du å utvikle deg som prosjektleder i et sterkt fagmiljø?
Vil du være med å styrke vår posisjon i markedet?
Trives du i et dynamisk miljø der teamet er den viktigste suksessfaktoren?

 
Etter at Oras har blitt en del av Bravida har vi ytterligere styrket vår posisjon i Oslo, Akershus og Buskerud. Klima er en viktig del av vår satsing som totalleverandør, og vi ser nå etter prosjektledere med stort potensial til våre kontorer i Oslo og Buskerud.
 
Våre prosjektledere er selskapets mest synlige ressurspersoner. Hos oss vil du få gode muligheter til å utvikle deg som prosjektleder gjennom tett oppfølging og nært samarbeid med kollegaer. Det vil være forventninger til deg i selskapet, og du vil ta del i en spennende og lærerik reise mot nye mål. Vi ønsker oss medarbeidere som kan utfordre etablerte sannheter og bidra til at vi utvikler oss.
 
Som prosjektleder vil du få selvstendig ansvar for store prosjekter innenfor fagområdet, og du vil være en del av et team som jobber sammen for å sikre kvalitet, utvikling og resultater. Avdelingen har lang erfaring og kultur for å utvikle prosjektledere og sette de i stand til stadig mer utfordrende oppgaver.  
En av dine hovedoppgaver vil være å planlegge, lede og gjennomføre prosjekter.

Vi ser etter deg som har utdanning innen klima og ventilasjon, og har noen års erfaring med å beregne, planlegge og styre prosjekter. For å lykkes i rollen må du være strukturert, løsningsorientert og ha stor arbeidskapasitet. Samtidig håndterer du usikkerhet og alle utfordringene hverdagen som prosjektleder gir. Vi tror du i tillegg ser verdien av å jobbe med med menneskene for å få prosjektene til å lykkes. Du er opptatt av å lære av kollegaene, dele av din kunnskap og er nysgjerrig på nye metoder.

For at du skal trives og gjøre ditt beste vil vi gi deg gode betingelser og utviklingsmuligheter. I tillegg vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes i en selvstendig rolle. I Oras får du muligheten til å jobbe i et av Norges mest profesjonelle team, på flere av de mest spennende byggeprosjektene i tiden fremover. 
 
Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Merk i stilling om du ønsker arbeidssted i Oslo, Buskerud eller om begge er aktuelt. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Oras.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår