Er du vår nye KAM Direktør? Brødrene Dahl søker kommersiell leder til sitt KAM team.

 
Er du vår nye KAM Direktør? Brødrene Dahl søker kommersiell leder til sitt KAM team.
Er du en god relasjonsbygger, dyktig i forhandlinger og trives som salgsleder? Brødrene Dahl søker dyktig forretningsorientert leder til vårt KAM team.

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og 8 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. De har mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet sitt daglige virke. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som jobber døgnet rundt.

Brødrene Dahl er en ledende aktør i bransjen, og har ambisiøse mål for fremtiden. Vi søker ny KAM Direktør til å lede vårt dyktige KAM team. Dette er en nøkkelrolle, hvor man vil være en viktig forretningsstrategisk bidragsyter for Brødrene Dahl, og ha det overordnete ansvaret for vår Key Account Management strategi og gjennomføring.

Gjennom å lede og organisere vårt dedikerte og engasjerte KAM-team, vil du være ansvarlig for å sørge for videre vekst i selskapet. Vi er på jakt etter en engasjert og strukturert KAM Direktør som vil ha ansvaret for å sikre gode resultater ved å bidra til økt omsetning, lønnsomhet og konkurransekraft. For å lykkes, vil det kreve engasjement, evnen til å knytte tette relasjoner både internt og eksternt, forståelse for verdikjeden og hvordan Brødrene Dahl skaper merverdi for kundene.

Vi ser etter en proaktiv KAM Direktør som vil være ansvarlig for å lede forhandlinger med våre viktigste kunder, samt følge opp og utvikle egen kundeportefølje i et stort marked med enormt potensiale. Brødrene Dahl tilbyr en spennende operativ rolle i et dynamisk miljø, med muligheter for faglig og personlig utvikling i et internasjonalt konsern. Du vil bli en del av et uhøytidelig og høyt presterende team, som ønsker ditt bidrag til å utvikle seg videre. Stillingen vil rapportere til salgs- og regionsdirektør. Brødrene Dahl tilbyr et godt kollegialt miljø med gode ramme- og konkurransedyktige betingelser.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Ansvarlig for god nettverks- og relasjonsbygging til våre strategiske kunder og samarbeidspartnere
  • Sørge for økt markedsandeler, omsetning og kundetilfredshet
  • Utvikle nye og eksisterende kundeforhold, og påse at Brødrene Dahl fortsatt er den foretrukne samarbeidspartneren
  • En bidragsyter inn i kontrakts- og prosjektsforhandling og ansvarlig for kontrakter
  • Personalansvar, lede eget KAM team og være en pådriver for kontinuerlig utvikling 
  • Ansvarlig for god markedsforståelse gjennom analysering og segmentering av prosjektmarkedet og kunder
  • Budsjett og resultatansvar


Vi søker deg med en kommersiell ledererfaring gjerne innen prosjektsalg, og god teknisk forståelse er ønskelig. Du har gjerne utdannelse innen forretning, ledelse, VVS eller tekniske fag, lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi ser etter en drivende leder som ser morgendagens muligheter, med god forretningsforståelse og helhetsorientering. Du er teamfokusert, motiverende og jobber målbevisst og proaktivt. Som KAM Direktør vil du ha inngående kontakt med kunder, leverandører og interne regionssjefer. Vi vektlegger derfor gode kommunikasjons- og samarbeidsevner i tillegg til at du trives med salg og kan vise til gode salgsresultater og forhandlingsevner. Erfaring med kalkulasjon kan være en fordel og gode ferdigheter i Excel vil være avgjørende.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 10.08.2021

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår