Er nominert til Stora Inneklimatspriset i Sverige!

 
Er nominert til Stora Inneklimatspriset i Sverige!Distriktssjef Roar Braathen i Flexit informerte besøkende og presse om den nye inneklimasentralen for boliger, Eco Nordic, da den ble lansert offisielt under VVS-dagene på Lillestrøm i oktober i fjor. (Foto: Odd Borgestrand).
Flexit er med inneklimasentralen EcoNordic, en av fire bedrifter som har blitt nominert til årets utgave av «Stora Inneklimatspriset».

Stora Inneklimatpriset ble stiftet i 2001 av Slussen Building Services, Svensk Ventilation, Energi- och miljötekniska förening og Svenska Kyltekniska Föreningen. Prisutdelingen skjer i forbindelse med inneklimagallaen i Stockholm, 16. mai 2019. Prisutdeler er Annika Christensson, enhetssjef for bygg og helse på Boverket i Sverige. Det skriver Flexit i en pressemelding.

Innovativt og bidra til godt inneklima
Kriteriene for prisen er at produktet/tjenesten/metodikken skal være innovativ, bidra til et godt inneklima og gi langsiktig, begrenset ressursbruk. Stora Inneklimatspriset sikter til å øke interessen for inneklimateknikk, styrke posisjonen samt ta hensyn til teknologi som fremmer et sunt inneklima i energieffektive bygninger.

For nyere boliger
Inneklimasentralen EcoNordic er spesielt for nye boliger som er godt isolert og tette, og som dermed har et lavt energibehov til oppvarming forteller Flexit i meldingen. Produktet har integrert ventilasjon, varme og tappevann, og sikrer det beste inneklimaet, varme i boligen og gir rikelig med tappevann på en svært energieffektiv måte. På denne måten ønsker Flexit å bidra til det grønne skiftet med mindre miljøpåvirkning og utslipp. Styring og overvåking av produktet gjøres enkelt med en app på mobiltelefonen.

- Det er økt fokus på boligventilasjon i Sverige. Flexit satser i det svenske markedet og det er hyggelig å bli lagt merke til gjennom en slik nominasjon. Vi tror at et energieffektivt produkt som integrerer både ventilasjon, oppvarming og tappevann i en løsning, vil være interessant for markedet, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit, i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår