Er nominert til Stora Inneklimatspriset i Sverige!

 
Er nominert til Stora Inneklimatspriset i Sverige!Distriktssjef Roar Braathen i Flexit informerte besøkende og presse om den nye inneklimasentralen for boliger, Eco Nordic, da den ble lansert offisielt under VVS-dagene på Lillestrøm i oktober i fjor. (Foto: Odd Borgestrand).
Flexit er med inneklimasentralen EcoNordic, en av fire bedrifter som har blitt nominert til årets utgave av «Stora Inneklimatspriset».

Stora Inneklimatpriset ble stiftet i 2001 av Slussen Building Services, Svensk Ventilation, Energi- och miljötekniska förening og Svenska Kyltekniska Föreningen. Prisutdelingen skjer i forbindelse med inneklimagallaen i Stockholm, 16. mai 2019. Prisutdeler er Annika Christensson, enhetssjef for bygg og helse på Boverket i Sverige. Det skriver Flexit i en pressemelding.

Innovativt og bidra til godt inneklima
Kriteriene for prisen er at produktet/tjenesten/metodikken skal være innovativ, bidra til et godt inneklima og gi langsiktig, begrenset ressursbruk. Stora Inneklimatspriset sikter til å øke interessen for inneklimateknikk, styrke posisjonen samt ta hensyn til teknologi som fremmer et sunt inneklima i energieffektive bygninger.

For nyere boliger
Inneklimasentralen EcoNordic er spesielt for nye boliger som er godt isolert og tette, og som dermed har et lavt energibehov til oppvarming forteller Flexit i meldingen. Produktet har integrert ventilasjon, varme og tappevann, og sikrer det beste inneklimaet, varme i boligen og gir rikelig med tappevann på en svært energieffektiv måte. På denne måten ønsker Flexit å bidra til det grønne skiftet med mindre miljøpåvirkning og utslipp. Styring og overvåking av produktet gjøres enkelt med en app på mobiltelefonen.

- Det er økt fokus på boligventilasjon i Sverige. Flexit satser i det svenske markedet og det er hyggelig å bli lagt merke til gjennom en slik nominasjon. Vi tror at et energieffektivt produkt som integrerer både ventilasjon, oppvarming og tappevann i en løsning, vil være interessant for markedet, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit, i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår