Erfaren Geotekniker

 
Erfaren Geotekniker
Vil du være med og prege utviklingen av geoteknikk i COWI? Har du solid erfaring innen anleggsteknikk, grunnundersøkelser og/eller geoteknisk prosjektering? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 17 April 2021 - Norway - Sted: Trondheim/Bergen/Oslo/Stavanger - Infrastructure
 

BLI EN DEL AV VÅRT GEOFAGLIGE MILJØ 
COWI fortsetter å vokse innen områdene geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og fagmiljøet omfatter i dag rundt 200 medarbeidere. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter, og vi samarbeider godt på tvers av landegrensene. Dette styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske og geofysiske undersøkelser, datarapportering og prosjektering, til uavhengig geoteknisk kontroll. Blant annet jobber vi på prestisjeprosjekter som Fornebubanen og E18 Tvedestrand-Bamble. 

I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, og med egen feltavdeling og stort spenn i prosjektene - både hva gjelder størrelse, kompleksitet og faglig innhold - får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger. 
 

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ 
Som erfaren "geonørd" i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter. 
Til daglig vil oppgavene dine i hovedsak omfatte:

 • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser
 • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
 • Disiplinledelse, koordinering og styring av tilknyttede geoteknikere
 • Kompetansedeling gjennom faglig veiledning, sparring og kvalitetssikring 
 • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet  

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt, hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise, samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.
Vi ser etter en "nørd" som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Vi forutsetter at du kan vise til:

 • Mastergrad innen geoteknikk.
 • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring.
 • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger.
 • Være med på å prege den faglige utviklingen i bedriften og prosjektene. 
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser.

Arbeidssted vil fortrinnsvis være Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim, men for den rette kandidat kan også andre COWI-kontor vurderes. 
 

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Oddny Jørgensen (seksjonsleder Geofag) på telefon 913 80 302, eller Kim Larsen (utviklingssjef Geofag) på telefon 904 15 575. 

SLIK SØKER DU
Vi ser frem til å motta din CV snarest mulig. Ettersom vi allerede er i gang med prosessen, vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår