Erfaren geotekniker - Bergen

 
Erfaren geotekniker - Bergen
Vil du være med å prege utviklingen av geoteknikk i COWI og jobbe på noen av Norges mest spennende prestisjeprosjekter? Fremtidens prosjekter skal bygges på trygg grunn, også på Vestlandet. Derfor styrker vi oss nå lokalt innenfor geoteknikk, og søker nå en erfaren geotekniker til vårt kontor i Bergen.

BLI DEL AV ET FAGMILJØ MED KOMPETANSE I VERDENSKLASSE

Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske grunnundersøkelser og datarapporteringer til detaljprosjektering og uavhengig kontroll. Med egen feltavdeling og mulighet for å jobbe på landets største prosjekter får du mulighet til å utfordre og utvikle deg selv både faglig og personlig.

Som geoteknikker i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter. Du får mulighet for å utfordre deg selv på prosjekter i lokalområdet og i resten av landet i rollen som spesialist, fagansvarlig eller mentor for yngre kollegaer.

DU ER OPPTATT AV KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er forretningsorientert og faglig engasjert. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Vi forutsetter, at du kan vise til:

  • Høyere teknisk utdannelse innen geoteknikk
  • Minimum 7 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring fra anleggsteknikk, grunnundersøkelser og geoteknisk prosjektering
  • God formidlingsevne på norsk, muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. COWI konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere innen klassiske geofag fordelt på våre kontorer i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og Hong Kong.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 10. juni2019. Vi behandler søknader fortløpende. Arbeidssted vil være Bergen. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår