Erfaren geotekniker, Oslo

 
Erfaren geotekniker, Oslo
Vil du være med å prege utviklingen av geoteknikk i COWI og lede fagarbeidet på noen av Norges mest spennende prestisjeprosjekter? Fremtidens prosjekter skal bygges på trygg grunn. Derfor fortsetter COWI å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og søker nå en erfaren geotekniker til vårt kontor i Oslo.

BLI DEL AV ET FAGMILJØ MED KOMPETANSE I VERDENSKLASSE
Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske grunnundersøkelser og datarapporteringer til detaljprosjektering og uavhengig kontroll. Hos oss har du stor innflytelse på egen arbeidsdag, og med egen feltavdeling og mulighet for å jobbe på landets største prosjekter i rollen som spesialist, fagansvarlig eller mentor for yngre kolleager får du mulighet til å utfordre og utvikle deg selv både faglig og personlig.

Som geoteknikker i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Fornebubanen, fremtidens sykehus, E6 Kvål-Melhus og mange flere. Vårt fagmiljø i Oslo innen geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser består per i dag av 26 medarbeidere og 6 boreriggere.

DU ER OPPTATT AV KUNNSKAPSDELING OG KVALITET
Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er forretningsorientert og faglig engasjert. Vi forutsetter, at du kan vise til:

  • Høyere teknisk utdannelse innen geoteknikk
  • Relevant arbeidserfaring fra rådgivnings- eller entrepenørbransjen, eller som byggherre
  • God formidlingsevne på norsk

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 11. mars 2019. Søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Løren/Hasle), men for riktig kandidat er vi åpne for ansettelse på COWI sine kontorer i Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim eller deltidskontor i Drammen og Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår