Erfaren ingeniørgeolog, Oslo

 
Erfaren ingeniørgeolog, Oslo
Vil du være med å prege utviklingen av ingeniørgeologifaget i COWI? Våre ingeniører jobber på noen av Norges største prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Fornebubanen, fremtidens sykehus landet rundt, og ikke minst i mange av Norges store infrastrukturprosjekter.

Fremtidens prosjekter skal bygges på trygg grunn. Derfor fortsetter COWI å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og søker nå en erfaren ingeniørgeolog til vårt ingeniørgeologiske team i Oslo.

BLI DEL AV ET FAGMILJØ MED KOMPETANSE I VERDENSKLASSE
Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra grunnundersøkelser og datarapporteringer til detaljprosjektering og uavhengig kontroll innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

Hos oss har du stor innflytelse på egen arbeidsdag og får mulighet for å utfordre deg selv både faglig og menneskelig på landets største prosjekter i rollen som spesialist, fagansvarlig eller mentor for yngre kollegaer.

COWI sitt fagmiljø innen ingeniørgeologi består per i dag av 7 ingeniørgeologer med mellom 0-30 års bransjeerfaring.

DU ER OPPTATT AV KUNNSKAPSDELING OG KVALITET
Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, og som også har gode samarbeidsevner. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Du er forretningsorientert og faglig engasjert. Vi forutsetter at du kan vise til:

  • Høyere teknisk utdannelse innen ingeniørgeologi
  • Relevant arbeidserfaring fra rådgivings- eller entreprenørbransjen, eller som byggherre
  • God formidlingsevne på norsk

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 04. mars 2019. Søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Løren/Hasle), men for riktig kandidat er vi åpne for ansettelse på COWI sine kontorer i Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim eller deltidskontor i Drammen og Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår