Erfaren Ingeniørgeolog - Oslo/Bergen/Trondheim

 
Erfaren Ingeniørgeolog - Oslo/Bergen/Trondheim
Vil du være med og lede utviklingen av ingeniørgeologi i COWI? Har du solid bergteknisk erfaring? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 21/02/2020 - Norway - Sted: Trondheim/Bergen/Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV AVDELING BRU OG GEOTEKNIKK

COWI fortsetter å vokse innenfor ingeniørgeologi, geoteknikk og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra grunnundersøkelser, datarapporteringer og beregninger, til uavhengig kontroll – i landets største prosjekter. Vi utfører ingeniørgeologisk prosjektering i alle planfaser, både i rene fagoppdrag og som del av større, tverrfaglige oppdrag. Blant annet jobber vi på prosjekter som Fornebubanen, E39 Flytebru over Bjørnafjorden, Stavanger Universitetssykehus og Ny fastlandsforbindelse Færder.

Seksjonen vår for geofag i Oslo og Bergen består per i dag av 30 medarbeidere og 6 borerigger. Med egen feltavdeling og et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ

Som erfaren ingeniørgeolog i COWI får du jobbe med ingeniørgeologisk og bergteknisk rådgivning samt prosjektering innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Faglig utvikling og kompetansedeling
 • Disiplinledelse
 • Prosjektering
 • Faglig veiledning og kvalitetssikring

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Vi forutsetter at du kan vise til:

 • Høyere teknisk utdannelse innen ingeniørgeologi, bergmekanikk eller lignende
 • Minimum 10 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra rådgivings- eller entreprenørbransjen
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med på å prege den faglige utviklingen i bedriften og prosjektene
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

Arbeidssted vil være Oslo, Trondheim eller Bergen, men for den rette kandidat kan andre COWI kontorer vurderes.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Oddny Jørgensen (seksjonssjef Geofag) på telefon +47 913 80 302, eller Kim Larsen (utviklingssjef Geofag) på telefon +47 904 15 575.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår