Erfaren samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling

 
Erfaren samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling
Søknadsfrist: 31.10.2021
Sted: Oslo - Infrastructure
Tittel: Erfaren samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Er du en dyktig samfunnsøkonom/konsulent med erfaring fra analyser i transportsektoren? Bli med i vårt team og vær med å utforme fremtidens samfunn!

SAMFUNNSØKONOMI OG GRØNN OMSTILLING

For denne stillingen vil du samarbeide tett med andre samfunnsøkonomer og ingeniører i tverrfaglige prosjekter. Dine hovedoppgaver vil være samfunnsøkonomiske analyser, primært av prosjekter innen samferdsel. Å bidra til et bærekraftig samfunn med satsning på grønn omstilling er svært viktig for COWI og prosjekter som fokuserer på dette vil bli en stor del av din portefølje.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

  • Samfunnsøkonomiske utredninger
  • Metodeutvikling innen samfunnsøkonomiske analyser i transportsektoren
  • Planlegge/administrere undersøkelser i transportsektoren og analysere data fra disse
  • Øvrige samfunnsanalyser
  • Prosjektledelse
  • Tilbudsledelse

Arbeidsoppgavene vil i stor grad kunne tilpasses din kompetanse og interessefelt.

VELKOMMEN TIL ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO

Seksjon for Analyse og Trafikk i Oslo består i dag av 11 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører og samfunnsøkonomer, som supplerer hverandre godt innenfor transportplanlegging. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for tilpasning av arbeidshverdagen etter behov. Vi samarbeider ofte på tvers av ulike fagfelt og seksjoner på kontoret, og har stor glede av dette både faglig og sosialt.

Analyse og Trafikk i Oslo er en av tre seksjoner i en avdeling som jobber med samferdselsplanlegging i COWI, og du vil inkluderes inn i vårt sterke og internasjonale fagmiljø som jobber med noen av de største samferdselsprosjektene i Norge.

Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, der samfunnsøkonomer, landskapsarkitekter, areal og byplanleggere og trafikkplanleggere samarbeider for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder og for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger på mange ulike fagfelt.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du er faglig nysgjerrig, analytisk og trives med ansvar.

Det er ønskelig med:

  • Mastergrad i sammfunnsøkonomi, siviløkonom eller tilsvarende 
  • Minimum 5 års relevant erfaring fra utredrning og analyse, helst fra transportsektoren 
  • Kunnskap om transportmodeller er en fordel

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med seksjonsleder Geir V. Mørkrid på tel. 481 72 563.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår