Erfaren trafikk- og mobilitetsplanlegger

 
Erfaren trafikk- og mobilitetsplanlegger
Søknadsfrist: 07.11.2021
Sted: Oslo - Infrastructure
Tittel: Erfaren trafikk- og mobilitetsplanlegger

 Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Er du en dyktig trafikk og mobilitetsplanlegger? Bli med i vårt team og vær med å utforme fremtidens transportsystemer!

FREMTIDENS TRAFIKK- OG MOBILITETSSYSTEMER

COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. Hos oss får du en unik mulighet til å samarbeide og lære av de beste og videreutvikle potensialet ditt. Du vil få muligheten til å samarbeide på tvers av andre fagdisipliner i tverrfaglige prosjekter og delta i utformingen av fremtidens transportsystemer.

Til daglig vil du typisk jobbe med noen av følgende oppgaver:

 • Trafikkanalyser og -utredninger
 • Kollektivplanlegging
 • Mobilitetsplanlegging for gående og syklende
 • Fremtidens grønne mobilitetsløsninger
 • Transportmodeller og trafikksimulering
 • Trafikksikkerhet
 • Signalanlegg
 • Prosjekt- og disiplinledelse
 • Konseptvalgutredninger

VELKOMMEN TIL ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO

Seksjon for Analyse og trafikk i Oslo består i dag av 11 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører og samfunnsøkonomer, som supplerer hverandre godt innenfor transportplanlegging. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for tilpasning av arbeidshverdagen etter behov. Vi samarbeider ofte på tvers av ulike fagfelt og seksjoner, både på kontoret og på tvers av kontorsteder, og har stor glede av dette både faglig og sosialt.

Analyse og Trafikk i Oslo er en av tre seksjoner i en avdeling som jobber med rådgivning innenfor samferdsel-, veg-, og transportplanlegging. Du vil inkluderes inn i vårt sterke og internasjonale fagmiljø som blant annet jobber med noen av de største samferdselsprosjektene i Norge.

Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, der trafikkplanleggere, samfunnsøkonomer, vegplanleggere, landskapsarkitekter, samt areal og byplanleggere samarbeider for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med hverandre og kunder, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, og samarbeide med kollegaer på senior- og juniorressurser på ulike fagfelt.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du er faglig sterk, analytisk, og trives med ansvar.

Det er ønskelig med:

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant utdanning innenfor fagområdet 
 • Minimum 5 års arbeidserfaring med en eller flere av ovenstående arbeidsområder
 • Prosjekt- eller disiplinledererfaring
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med seksjonsleder Geir V. Mørkrid på telefon 4817 2563

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår