Erfarne VA-ingeniører for avdeling Vann (34607)

 
Erfarne VA-ingeniører for avdeling Vann (34607)
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Vi opplever økende oppdragsmengde og søker å styrke vårt fagmiljø ytterligere med fremoverlente rådgivere, fageksperter og prosjektledere på tvers av våre lokasjoner. Er du klar for nye utfordringer?

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I COWI – fortrinnsvis Fredrikstad eller Oslo

COWIs divisjon for Vann og Miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Avdeling Vann består av rundt 180 medarbeidere fordelt på 11 kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor VA-teknikken, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. 

Vi er involvert i prosjekteringen av noen av landets største og mest spennende utviklingsprosjekter. Blant annet jobber vi med store prestisjeprosjekter som det nye Regjeringskvartalet, Fornebubanen, Ny vannforsyning til Oslo, Ny hovedvannledning for IVAR IKS, Overføringsanlegg for MOVAR IKS samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Norge fra Lindenes til Nordkapp og en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.
 

Vi opplever økende oppdragsmengde på østlandet, og søker å styrke vårt fagmiljø med enda flere fremoverlente VA-kollegaer.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I FREDRIKSTAD ELLER OSLO

Vi søker i utgangspunktet etter 3 forskjellige stillinger: 

 • Prosjektsjef (porteføljeleder) med ansvar for en portefølje med prosjekter og oppdragsledere og tilhørende tilbuds- og markedsarbeid.
 • Senior VA-ingeniør
 • Prosjekt- og oppdragsleder innenfor VA-prosjekter

For alle stillinger vil du være en del av vårt team av eksperter, og arbeide tett sammen med ledelsen på vann og øvrige kollegaer. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen vannforsyning, avløpshåndtering, overvann og kommunalteknikk.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

Vårt fokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling.
 

Arbeidsoppgavene vil tilpasses din erfaring og interesse, markedet og avdelingens øvrige behov.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.
 

For å lykkes i mener vi du bør være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA
 • Minimum 3 år med arbeidserfaring innen VA faget
 • Solid markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Har du kompetanse med følgende vil det telle positivt:

 • NoDIG
 • Store overføringsanlegg
 • "Hands on" erfaring med VA-anlegg
 • Utarbeidelse av konkurransegrunnlag for VA-anlegg

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:
 

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å samarbeide med de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, studieturer, Sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Sverre Olav Gjerløw (+47 977 43 888) for en hyggelig og uforpliktende VA-prat!

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for en eller flere av stillingene. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: 01.11.2020

Arbeidssted: Fredrikstad/Oslo - Oslo Water

Søk på stillingen her
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår