Erichsen & Horgen prosjekter nytt sykehus

 
Erichsen & Horgen prosjekter nytt sykehusNytt sykehus i Drammen
Helse Sør-Øst RHF har i dag signert avtale med Erichsen & Horgen som rådgiver VVS for Nytt sykehus i Drammen. I kontrakten ligger også ansvaret for VA og energi. Multiconsult ASA er med som underleverandør. Kontraktsverdien er over 70 millioner kroner inklusive opsjoner

- Dette er en viktig seier for Erichsen & Horgen. Det nye sykehuset er et krevende prosjekt og vi vet konkurransen har vært hard. Med dette prosjektet befester vi vår posisjon som det ledende rådgiverfirmaet innen Helsebygg i Norge, sier Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen.

Fra før er Erichsen & Horgen involvert i prosjekter som Nytt Tønsberg sykehus, Nytt Klinikkbygg på Radiumhospitalet, Campus Ås og Livsvitenskapsbygget i Oslo.

- Erichsen & Horgen vil også være sterkt involvert i kontrakten for rådgiver miljø, som underleverandør til Multiconsult ASA. Erichsen & Horgen vil da sitte i førersetet for sykehusets grønne profil, sier disiplinleder for miljø og energi Ida Bryn.

Prosjektperioden er for ca. 7 år. Kontrakten består av optimalisert skisseprosjekt og forprosjekt, samt opsjoner på detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Arbeidet med den første fasen vil starte i januar 2018.

Drammen sykehus er et stort og nyskapende prosjekt på om lag 111 000 m2 og vil inneholde bygninger for psykiatri, somatikk, enhet for stråleterapi, service- og sengebygg. Prosjektet har også ambisiøse mål for bruk av BIM som vi ser frem til å bidra med.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår