Erichsen & Horgen prosjekter nytt sykehus

 
Erichsen & Horgen prosjekter nytt sykehusNytt sykehus i Drammen
Helse Sør-Øst RHF har i dag signert avtale med Erichsen & Horgen som rådgiver VVS for Nytt sykehus i Drammen. I kontrakten ligger også ansvaret for VA og energi. Multiconsult ASA er med som underleverandør. Kontraktsverdien er over 70 millioner kroner inklusive opsjoner

- Dette er en viktig seier for Erichsen & Horgen. Det nye sykehuset er et krevende prosjekt og vi vet konkurransen har vært hard. Med dette prosjektet befester vi vår posisjon som det ledende rådgiverfirmaet innen Helsebygg i Norge, sier Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen.

Fra før er Erichsen & Horgen involvert i prosjekter som Nytt Tønsberg sykehus, Nytt Klinikkbygg på Radiumhospitalet, Campus Ås og Livsvitenskapsbygget i Oslo.

- Erichsen & Horgen vil også være sterkt involvert i kontrakten for rådgiver miljø, som underleverandør til Multiconsult ASA. Erichsen & Horgen vil da sitte i førersetet for sykehusets grønne profil, sier disiplinleder for miljø og energi Ida Bryn.

Prosjektperioden er for ca. 7 år. Kontrakten består av optimalisert skisseprosjekt og forprosjekt, samt opsjoner på detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Arbeidet med den første fasen vil starte i januar 2018.

Drammen sykehus er et stort og nyskapende prosjekt på om lag 111 000 m2 og vil inneholde bygninger for psykiatri, somatikk, enhet for stråleterapi, service- og sengebygg. Prosjektet har også ambisiøse mål for bruk av BIM som vi ser frem til å bidra med.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår