Erna hedrer Tor

 
Erna hedrer TorBildet: Tor Backe mottar diplom og medalje av statsminister Erna Solberg, mens styreleder Torkild Korsnes i Rørentreprenørene Norge applauderer. Foto: Rørentreprenørene Norge
Selveste statsminister Erna Solberg overrakte i dag diplom og medalje til mangeårig leder av Rørentreprenørene Norge, Tor Backe.

Back har vært en samlende personlighet for hele bransjen i mer enn 40 år, og ble utnevnt til æresmedlem av Rørentreprenørene, skriver Rørentreprenørene Norge i en pressemelding.

– I morgen skal de som kjenner deg best, få si mer om hva du har betydd for dem og for bransjen – og du skal få lov til å takke for 40 år i NRL og Rørentreprenørene Norge. Jeg har fått æren av å overrekke deg denne medaljen og dette diplomet i dag. Du er herved utnevnt til æresmedlem i Rørentreprenørene Norge, sa Erna Solberg.

Overrekkelsen skjedde under innledningen til generalforsamlingen i Rørentreprenørene Norge i dag fredag 24. mai i Bergen.

Jurist og leder
– Mannen på podiet er ingen hvem som helst, men en som har holdt rørbransjen samlet i mer enn 40 år. I 1978 ble han ansatt som jurist i Norske Rørleggerbedrifters Landsforening, NRL. Etter drøye to år i rollen tok han over som administrerende direktør. Eller, egentlig fikk han en tilleggsoppgave. Han fortsatte nemlig å gi juridiske råd til medlemsbedriftene helt fram til i vår, sier styreleder Torkild Korsnes i det som nå heter Rørentreprenørene Norge.

– Jeg er helt overveldet over denne æresbevisningen. Og jeg er svært glad for at folk tydeligvis setter pris det engasjementet jeg har hatt gjennom mange år, sier Tor Backe.

Rørentreprenørene Norge er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak av ulik størrelse og markedsorientering. Organisasjonens formål er å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet av høy etisk standard og god faglig kompetanse. Organisasjonen representerer om lag 600 store, mellomstore og små medlemsbedrifter som årlig omsetter for omkring 15 milliarder kroner.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår