ESSVE styrker arbeidet med tyngre innfesting

 
ESSVE styrker arbeidet med tyngre innfestingBildet: Med teknisk ansvarlig Tom Nord satser ESSVE tungt på tyngre innfesting (foto: ESSVE)
Med nye produkter, egen rådgiver og økt fokus på dokumentasjon tar ESSVE nå opp kampen i markedet for tyngre innfesting.

– Vi kan nå bistå det beskrivende ledd hos entreprenørene slik at de får en mer effektiv og lønnsom arbeidsprosess, sier Tom Nord, teknisk ansvarlig i ESSVE i en pressemelding.

Tom Nord har 12 år bak seg i byggebransjen som ekspert på innfesting og inngår nå i det nordiske produktutviklingsteamet til ESSVE. Det siste året har Nord blant annet vært med å utvikle et eget ankerberegningsprogram for ingeniører og utførende knyttet til tyngre innfesting.
- Målsettingen har vært å lage et program som bidrar til å effektivisere arbeidsprosessene til entreprenørene, samt at man dokumenterer innfestningene i henhold til gjeldende standard. Men programmet er bare ett av tiltakene ESSVE har jobbet med det siste året for å ta en tydeligere posisjon i markedet, sier Nord.

Økte krav i markedet
Både offentlige og private virksomheter stiller stadig økte krav til godkjenninger og dokumentasjon, noe ESSVE i lang tid har hatt fokus på.
– Jeg opplever at vi det siste året har tatt viktige strategiske grep som gjør at vi nå kan stille i elitedivisjonen på dette området, spesielt knyttet til tyngre innfesting. Innenfor denne kategorien har vi nå 237 helt nye artikler innen mekanisk innfestning som vi vet det er etterspørsel etter. Alle produktene har Europeisk teknisk vurdering (ETA). Dette viser at våre nye produkter er gjennomprøvde og av høy kvalitet, mener han.

Nødvendig dokumentasjon
I følge Nord har ESSVE lagt ned et betydelig arbeid de siste to årene med dokumentasjon på produktene slik at det gir verdi for kundene. – Mange i bransjen snakker om behovet for mer digital kommunikasjon. ESSVE har i lengre tid jobbet med dette og vi har fornyet egne digitale plattformer. Samtidig har vi oppdatert NOBB og CoBuilder med bedre tekst, bilder og dokumentasjon knyttet til BIM, Breeam, Europeisk teknisk vurdering (ETA) og CE-merking. Det er dermed enkelt for kundene å få tak i relevant informasjon. Det har også ført til mer oppmerksomhet om produktene som igjen har gitt økt salg, sier Nord.

Lærer opp kundene
ESSVE har det siste året satset tungt på å rådgi kundene om tyngre innfesting.
– På grunn av vår spisskompetanse fungerer vi i dag som en sparringpartner for rådgivende ingeniører, entreprenører og andre utførende. Med dette sikrer vi at de velger rett produkt til rett jobb og kunden sparer både tid og penger. I tillegg har vi også vårt eget opplæringssenter, ESSVE Academy, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Den teoretiske delen testes også i praksis slik at de får økt trygghet i bruk og vurdering. Stadig flere av kundene våre sender medarbeiderne sine på kurs hos oss og bare det siste året har vi gjennomført nærmere 40 kurs bare i tyngre innfesting, sier Nord avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår