Etablerer kontor i Drammen

 
Etablerer kontor i DrammenIllustrasjon av Nytt Drammen sykehus: LINK arkitektur, Ratio og Bølgeblikk
Erichsen & Horgen etablerer seg i Drammen, der de blant annet har prosjektet Nytt sykehus i Drammen.

- Drammen står foran en sterk byvekst hvor det planlegges for mange utbyggingsprosjekter. Dette er en satsing Erichsen & Horgen ønsker å ta del i forteller Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen i en pressemelding. Planen er å etablere et kontor i løpet av 2019.

Etterspurt av kunder og samarbeidspartnere
- Med flere prosjekter klare, og både kunder og samarbeidspartnere som etterspør vår tilstedeværelse i regionen, har det vært en enkel beslutning å ta, forteller Arne Jorde videre i meldingen.

– Nå er vi godt i gang med prosessen om å finne en driver og avdelingsleder for kontoret. Med denne etableringen vil selskapet også tiltrekke seg flere faglig dyktige rådgivere som ikke ønsker å pendle til Oslo. Målet for selskapet er å bli over 20 medarbeidere innen 2 år med fokus på et faglig sterkt miljø innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS.

Ser lyst på fremtiden
Erichsen & Horgen er allerede i gang med mange prosjekter i Drammen, og flere skal det bli, forteller Jorde videre. Prosjekt Nytt sykehus i Drammen, hvor Erichsen & Horgen er inne på rådgiversiden med fagene VVS, VA, energi og miljø, er et stort prosjekt som vil gå over flere år. Prosjektet er nå inne i en spennende detaljprosjektfase og sykehuset skal stå ferdig i 2025.

Arne Jorde understreker at Erichsen & Horgen er avhengig av samarbeid med andre kompetansemiljøer som entreprenører, arkitekter og rådgivere.

– Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner til både kunder og andre etablerte miljøer i regionen, og det er vi i ferd med å få på plass, sier Jorde.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår