Eurofins kjøper Radonlab

 
Eurofins kjøper Radonlab
Eurofins Scientific, verdens ledende laboratorium innen kjemiske og mikrobiologiske miljøanalyser, annonserer med dette kjøpet av Radonlab i Norge. Radonlab er en av Skandinavias ledende aktører innen måling av radongass i luft, vann og materialer.

Eksponering for radongass er identifisert av Verdens Helseorganisasjon som den nest største risikofaktoren for lungekreft, og den norske berggrunnen gir risiko for høye radonkonsentrasjoner i norske boliger. Lovgivningen i Norge med hensyn på måling av radongass er derfor en av verdens strengeste. Radonlab har høy kompetanse innen dette området, noe som reflekteres i et tett samarbeid med norske kommuner og institusjoner. Kjøpet av Radonlab sikrer Eurofins høy kompetanse innen dette viktige nisjemarkedet, en kompetanse som kompletterer gruppens eksisterende analyseportefølje, og som kan tilbys også i andre markeder enn det norske sies det i en pressemelding.

Kommentar fra Dr. Gilles Martin, konsernleder i Eurofins Scientific: «Kjøpet av Radonlab i Norge reflekterer vår fortsatte satsing på å utvide Eurofins’ faglige og analytiske tjenesteportefølje, så vel som å understreke vår markedsledende rolle innen miljøtesting. Dette demonstrerer ytterligere Eurofins’ ønske om å tilby det beste og bredeste eksisterende nettverk innen kjemisk og mikrobiologisk testing.» 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår