Eventyrlig samarbeid med Halvor Bakke og Svedbergs

 
Eventyrlig samarbeid med Halvor Bakke og SvedbergsBildet: f.v) Marit Brennsletten Jensen og Kari Øgle Kjensberg fra VVS Norge RMB, Halvor Bakke og Jørn Börholm fra Svedbergs.
- Ingen i vår bransje har hentet inn en kjendisprofil til å designe en kolleksjon før, så dette er ekstra spennende.

Det sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB) i en pressemelding.

Eksklusivt samarbeid

Bademiljø og Comfort-Kjeden lanserte tidligere i 2021 et eksklusivt samarbeid med Halvor Bakke og Svedbergs. Kolleksjonen har hatt stor suksess både blant kunder og medlemmene i kjedene, og det loves flere spennende nyheter av Epos by Halvor Bakke i årene som kommer.

– Vi er veldig stolte av samarbeidet med Halvor Bakke og Svedbergs, og det er stas at markedet har reagert så positivt. Mange har brukt det siste året på å pusse opp hjemmet, og vi ser at kundene våre er interesserte i Halvor Bakke, sier Øgle Kjensberg

Solgt 750 Eposmøbler

90 butikker i Bademiljø og Comfort-Kjeden har tatt Epos by Halvor Bakke inn i sin utstilling, og det er solgt over 750 Eposmøbler i Norge siden kolleksjonen ble lansert. 

– Jeg er utrolig stolt av samarbeidet med Bademiljø og Comfort-Kjeden og Svedbergs. Epos har så mange muligheter og det er det jeg brenner for når det gjelder å velge eget bad. Det å spørre «hvordan vil du ha det på badet ditt?» er viktig for oss, sier Halvor Bakke.

Serien Epos by Halvor Bakke handler om design, men først og fremst om muligheter. På en enkel og inspirerende måte skal kundene kunne velge mellom ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og kombinasjoner. Resultatet er en unik og personlig løsning som er tilpasset det enkelte bad.

Eventyrlig oppussing med Epos

Det blir en begivenhetsrik høst for Halvor Bakke og Epos, og kolleksjonen vil bli vist i den nye sesongen av «Eventyrlig oppussing». Bakke og Svedbergs er også i full gang med å utvikle nye produkter, og det vil bli flere spennende nyheter av Epos by Halvor Bakke i årene fremover.

– Mye av Epos-serien er bygget på at bruker kan vise frem de fine tingene de har på badet, som lys, blomster og håndklær. Det er en dobbel funksjon av bruk og dekor i mange av produktene, sier Bakke.

Han vil selv besøke utvalgte Bademiljø- og Comfort-butikker i tiden fremover, da Bakke ønsker å ha direkte kontakt med butikkene og sluttbrukerne. 

– Mange av ideene mine kommer fra at jeg har sett mange bad. Jeg ser både ting som fungerer og ikke fungerer, og tenker på hva jeg vil ta med meg videre i mine design. Det å tenke på hvordan jeg selv vil ha det på badet er også viktig for meg, avslutter Bakke. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår