Fagarbeidere og montører til service over hele landet

 
Fagarbeidere og montører til service over hele landet
Søknadsfrist: 31.03.2022
Sted: GK - Hele landet
Tittel: Flere

Vil du jobbe et sted der håndverket ditt teller? Kanskje ønsker du nye utfordringer, et karriereskifte eller er på flyttefot?

GK er en landsdekkende teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. For oss er fagarbeiderne helten i felten.    

Vi satser sterkt inn mot servicemarkedet og har mange spennende oppdrag i hele Norge og trenger nå nye medarbeidere ute i felten. Vi søker over hele landet derfor etter både erfarne og uerfarne fagarbeidere og teknikere innenfor alle GKs fagretninger; ventilasjon, elektro, rør, byggautomasjon, kulde- og varmeteknikk.  

Hvorfor GK?  

Er du opptatt av å få utvikle deg faglig? Jobbe med innovative løsninger? Jobbe i et trygt selskap, med gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du trives ute i felten? Da ønsker vi at du tar kontakt!  

Du vil få jobbe selvstendig eller sammen med gode kollegaer på små og store oppdrag. Om du er ny i faget, vil du selvsagt få den opplæringen som trengs. GK har et bredt spekter av oppdrag og du vil møte mange spennende utfordringer - fra installasjon av moderne tekniske installasjoner til utbedring av eldre installasjoner.   

Arbeidet du gjør vil gi de som bruker bygget en bedre hverdag. Samtidig vil din innsats gjøre at byggene bruker mindre energi og blir mer miljøvennlige.  

GK gir deg muligheter som gjør deg bedre - for blir du bedre, blir vi bedre!  

Du vil selvfølgelig også få:  

  • Egen servicebil 
  • Konkurransedyktig lønn, samt gode pensjon- og forsikringsordninger  
  • En trygg og sikker arbeidshverdag
  • Interne vekst- og karrieremuligheter  
  • Lære, utvikle deg og bli skikkelig god i faget ditt  
  • Kollegaer som vil at du skal lykkes, ler sammen og har det gøy  
  • En trygg og god arbeidsgiver  

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår