Fagdag for små og mellomstore bedrifter

 
Fagdag for små og mellomstore bedrifterBildet: Annicken Iversen er en av foredragsholderne som gir praktiske tips til små og mellomstore bedrifter på seminaret 17. mars i Oslo.
VKE har inngått samarbeid med Rørentreprenørene Norge som arrangerer SMB-dagen som en inspirerende arena for ledere i små og mellomstore bedrifter den 17. mars i Oslo.

Programmet for konferansen i Vika kino i Oslo omfatter digitalisering, ferske jussråd og erfaringer med elbil.

Praktisk og matnyttig

– Det er fort gjort å bli akterutseilt som leder, enten fordi man avventer å gjøre noe med for eksempel digitalisering, eller fordi man skyver bort det man tenker det er vanskelig å sette seg inn i. Vi håper at erfaringsdeling på SMB-dagen vil gi inspirasjon og tro på at man kan gjøre lønnsomme grep i egen bedrift, sier Eli Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge.

Hvordan fungerer egentlig elbil som varebil for en bedrift? Line Amundsen forteller om sine erfaringer i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift.

Jan Terje Kristiansen fra Drammen Rørservice holder innlegg om hvordan de ble en digital bedrift og gi noen tips til hvordan man skal komme videre i digitaliseringsprosessen. Smart bruk av datasystemer gir ikke bare høyere effektivitet og kostnadsbesparelser internt. – Vel så viktig er muligheten for mersalg, poengterer Kristiansen.

Espen Aulie fra A-Aulie følger opp med "BIM endret vår måte å drive rørleggerbedrift på". Han vil dele erfaringer med denne arbeidsmetodikken.

Oppdatering om juss

Ved nyttår kom det nye varslingsregler. Advokat Annicken Iversen fra Lovende forklarer hva som egentlig forlanges av en bedrift. Hun tar også for seg bedriftsleders ansvar for oppfølging av sykefravær.

Trygve Fredrik Myhren fra AKAN stiller med tittelen "Hvordan går du egentlig fram hvis du tror at en kollega drikker for mye, spiller for mye, eller når noe rett og slett ikke stemmer?"

I løpet av dagen vil det også bli en oppdatering om GDPR og sentral godkjenning.

– Vi tror innholdet i programmet er relevant for mange av VKEs medlemmer og at samarbeidet med Rørentreprenørene Norge vil gi synergier,  sier Thor Lexow, adm. dir. i VKE.

Her finner du program for SMB-dagen 17. mars klokken 10.00–15.00 på Vika kino i Oslo.

Meld deg på her.

(Kilde: VKE)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår