Fagleder - Dammer og vassdrag

 
Fagleder - Dammer og vassdrag
Vil du bli en del av et fremtidsrettet rådgivermiljø med høye ambisjoner innen bærekraft? Er tanken på å bidra til å utvikle et nytt miljø i et godt etablert organisasjon appellerende? Kan du prosjektere dammer og eller kraftverk? Og er du en god relasjonsskaper? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 19 April 2021 - Norway - Sted: Oslo - Energy 

BLI EN DEL AV VÅR ENERGISATSNING!

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1350 medarbeidere i Norge. I tillegg til satsing på energi har vi også et av landets ledende rådgivermiljøer innen prosjektering av tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser, havner og smarte, miljøvennlige bygg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

Norge - og verden for øvrig - går for et grønt skifte og gjør store endringer i sin energibruk og energisammensetning. Norge som vannkraftnasjon har ressursene til å bidra positivt i denne endringen. Som ansatt i vannkraftavdelingen vil du bli en del av et team som skal fokusere på COWI sin innsats mot det grønne skiftet og elektrifiseringen av samfunnet.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ SOM FAGLEDER – DAMMER OG VASSDRAG

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsledere, prosjektledere og kollegaer. Din hovedoppgave i er å utvikle dam- og kraftverksprosjektering som fagfelt i organisasjonen.

Til daglig vil du kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Være COWIs faglige spydspiss innen damsikkerhet og damprosjektering
 • Lede planleggingsprosess knyttet til damsikkerhetsoppdrag, revurdering og rehabilitering
 • Veilede medarbeidere og på den måten utvikle organisasjonen til å håndtere alle typer damoppdrag
 • Befaringer og kundemøter
 • Tidligfase utbyggingsprosjekter 
 • Tiltaksplaner og stabilitetsberegninger
 • Utarbeide tilbudsgrunnlag
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid

 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Vi ser etter deg som har gode relasjonsbyggende ferdigheter og er en god teamplayer. Du har evne og vilje til å lære bort og dele dine erfaringer med andre. Du er naturlig utforskende og med høyt energimotiv.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Bachelor- eller mastergrad innenfor vannkraftplanlegging eller konstruksjonsfag
 • NVE-godkjenning i fagområde I og/eller fagområde II
 • God erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • God kjennskap til relevant regelverk
 • God kjennskap til prosjekteringsprosesser og prosjektfaser
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, gjerne også engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

For COWI er høye faglige og etiske standarder uløselig knyttet til forretningsorientert tenkning. Vi opptrer med troverdighet og integritet på alle områder – en holdning som gjennomsyrer våre verdier, vår visjon og retningslinjer.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av vesentlig samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et Ung i COWI -nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

HAR DU SPØRSMÅL?

Da er du velkommen til å kontakte sektorleder Vannkraft, Lasse Arnesen på telefon: +47 900 75 176 eller epost: lsas@cowi.com

INTERESSERT?

Vi ser frem til å motta din utfyllende CV så snart som mulig!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår