Feiret ny butikk og nytt navn

 
Feiret ny butikk og nytt navnNy VB butikk i Leknes.
Alf Stig Holsmo, daglig leder i VB-bedriften Lofoten Vann og Varme, er glad for å endelig ha fått god plass – både fysisk og geografisk.

Da Karl Botolfsen åpnet butikk på Leknes i 1979, var det i tillegg til Karl selv bare tre ansatte. 41 år senere er de 15-16 ansatte i bedriften og har gradvis vokst ut av lokalene, forteller daglig leder Alf Stig Holsmo. Derfor har de nå flyttet til nye lokaler, midt i Leknes sentrum.

Med flyttingen kommer også en navneendring til Lofoten Vann og Varme.

– Vi har ikke lyst at navnet på bedriften skal knyttes til en bestemt person, for da står vi friere når andre skal drive bedriften videre i framtiden, sier Holsmo.

Det er ikke mer enn en kilometer mellom det gamle og det nye lokalet. Men det er likevel en stor endring de står ovenfor, forteller Holsmo. Nå får de nemlig 8-900 kvadrat å boltre seg på. Det betyr at det blir større butikk og lager, men også sosiale rom, kantine og garderobe.

– De ansatte gleder seg og syns dette er veldig flott og spennende. Kundene gleder seg også på de ansattes vegne - de har sett at vi har hatt det trangt, sier Holsmo.

Med nytt navn og ny butikk ønsker Lofoten Vann og Varme å utvide kundebasen sin og ta en større bit av privatkundemarkedet. Ved åpningstid torsdag 17. september stod det flere kunder klar for å besøke den nye butikken, og i løpet av dagen var over 260 gjester innom, alle behørig registrert av smittesporingshensyn.

I den nye butikken er det bygget seks forskjellige baderomsmiljø med hver sin innredningsstil, fargepalett og belysningsstil, der kundene kan la seg inspirere når de skal fornye eksisterende bad eller bygge nytt bad.

Torsdagens butikkåpning ble også markert med kaffe, kaker, pølser og – selvfølgelig – håndsprit. I tillegg var det gode åpningstilbud som mange av kundene benyttet seg av, og trekning av flotte premier fra leverandørene. De som var nysgjerrige på fenomenet dusjtoalett, altså et toalett som rengjør deg med vann, fikk også mulighet til å lære mer om det - og teste det ut i praksis. Det nye kundetoalettet er nemlig et Geberit dusjtoalett.

Lofoten Vann og Varme gjør mer enn å bygge og innrede bad. De fleste oppdragene er innen næring på Vestvågøya, næringsbygg, båter, og lakseoppdrett, blant annet. I tillegg kommer privatboliger og servicejobber. De har også en egen avdeling for ovner.

En ekstra ting Holsmo er veldig fornøyd med i det nye lokalet er lagerområdet hvor både kunder og rørleggere nå kan kjøre helt inn på lageret og laste på og av varer.

– Det er bra når det snør eller regner, sier Holsmo. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår