Finebad.no har nå åpnet

 
Finebad.no har nå åpnet
Finebad.no ønsker å nå ut til deg som skal pusse opp bad eller bygge nytt hus. Vi tilbyr baderomsutstyr og tilbehør fra anerkjente produsenter som har lange tradisjoner med å lage kvalitetsprodukter til bad.

Vi har valgt å samarbeide med Gustavsberg og Villeroy & Boch som leverer baderomsmøbler, blandebatteri, toalett og badekar, og med Macro Design som har et meget godt utvalg av dusjkabinett og andre dusjløsninger. Alle prisene hos finebad.no er rabattert i forhold til de anbefalte priser fra leverandørene.

Når det investeres i nytt bad, er det mange som også kjøper håndklær og tilbehør som passer til. Her kan vi friste med de deiligste frottèvarer fra tyske Möve eller fantastiske linkvaliteter fra finske Lapuan Kankurit. Og dere må få med dere de lekre toalettveskene fra Molly Marais!

Vi tilbyr også stilrene kjøkkenvasker i porselen fra Villeroy & Boch, eller i førsteklasses rustfritt stål eller Silgranit PuraDur fra Blanco.

Fokus på inspirasjon og informasjon
Hos oss er det fokus på fine og smarte løsninger og detaljerte beskrivelser, med nydelige bilder og utfyllende tekst. Vi oppfordrer også til dialog, og tilbyr vår kompetanse om å innrede bad til de som trenger en hjelpende hånd. Vi er ikke rørleggere, men har lang erfaring med å hjelpe kunder til å finne det riktige sortimentet til sitt bad. Og skulle det være behov, så hjelper vi selvfølgelig til med å finne en dyktig rørlegger.

Vi gjør det enklere for kunden
Vårt mål er å gjøre det enklere for kunden! På finebad.no kan du finne både inspirasjon og informasjon ved å ta en nærmere titt på våre pakkeløsninger. Der har vi satt sammen produkter slik som bildet viser, og vi gir deg samtidig muligheten for å velge bort eller legge til produkter. Totalprisen på disse pakkene er ytterligere rabattert slik at penger kan spares.

Vi har også laget pakkeløsninger med tilbehør, for de som synes det er vanskelig å sette sammen ting som matcher.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår