Flere nye ansatte til Kruge AS

 
Flere nye ansatte til Kruge ASNye ansatte Kruge AS: F.v. Teknisk spesialist sprinkler Miroslaw Fornal og Salgssjef Rolf Kopperud.
Det er med stor glede at Kruge AS kan ønske velkommen til sine to nyeste medarbeidere. I stillingen som Teknisk spesialist sprinkler skal Miroslaw Fornal være en støtte for både kunder og kolleger med tanke på Spinklersegmentet. Med godt øye for salg skal Rolf Kopperud styre salgsavdelingen i stillingen som Salgssjef.

Ny Salgssjef skal styrke Kruge sin posisjon i markedet
Rolf Kopperud har jobbet innen salg hele sitt yrkesliv, hovedsakelig i dagligvarebransjen på leverandørsiden, selger i butikk, Key Account Manager mot kjedene og som salgssjef. I blant annet selskap som Nestlé, Findus, Kelloggs og sist i Lantmännen Unibake, der han ledet salgsavdelingen på i alt 23 personer.

Rolf startet som salgssjef 2. oktober og skal fremover lede salgs- og markedsavdelingen hos Kruge AS til å videreutvikle selskapets stadig styrkende posisjon i markedet. Dette i samarbeid med grossister, entreprenør og sluttkunder, i en spennende bransje i stadig endring.

Miroslaw "En ren spinklermann"
Etter 11 år hos Sprinklerteknikk AS ønsket Miroslaw Fornal nye utfordringer, og ønsket var å jobbe innenfor en nisje. Mandag 21. august startet Miro i jobben som Teknisk spesialist sprinkler hos Kruge AS. Med over 30 år i rørleggerbransjen, de siste 13 årene med sprinkler, har han god kjennskap til både produktene og bransjen.

Han skal jobbe med salg innen sprinklerområde og teknisk bistand til kundene og bistå distrikt selgere.

- Med to kloke hoder på teamet er vi sikre på at Kruge vil nå nye høyder i tiden fremover, avslutter Administrerende direktør i Kruge AS, Tom Marmont-Ramsey.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle