Flexit lanserer CL2 og CL4

 
Flexit lanserer CL2 og CL4Bildet: CL-aggregatene inngår i Nordic-serien som består av både S-modeller og CL-modeller. Foto: Flexit
Med Flexits to nye aggregater CL2 og CL4 dekker Nordic-serien et bredt bruksområde.

- Nordic CL- aggregat er egnet for montering i himling og kan også plasseres på loftet i kald sone. Aggregatene CL2, CL3 og CL4 har samme fysiske mål, med en høyde mindre enn 30 cm. De er små og fleksible, noe som forenkler montering og plasseringen. CL-aggregatene kan enkelt erstatte eldre ventilasjonsaggregat i eksisterende boliger, skriver Flexit i en pressemelding.

CL-aggregatene kommer som både høyre- og venstremodell som forenkler kanalføringen og gjør at man raskt og effektivt kan speilvende ventilasjonsløsningen. Med konfigurerbar dør kan man også velge hvilken vei døren skal åpnes. CL-aggregatene inngår i Nordic-serien som består av både S-modeller og CL-modeller.

Nordic-serien er utviklet spesielt for nordiske forhold med kaldt klima. Inneklimaet er satt i høysetet med fokus på tilførsel av ren, frisk, filtrert og temperert luft til boligen – hele året.  Gode ytelser på lyd, virkningsgrad og SFP gjør aggregatene best i klassen.

Alle Nordic-aggregater er Euroventsertifisert. Det betyr at alle tekniske data som Flexit oppgir om Nordic-serien er testet og godkjent av Eurovent. Sertifikatet gir kunder en ekstra trygghet for at dataene som oppgis stemmer overens med realiteten.

- Boligaggregatene i Nordic-serien er oppført i databasen for byggevarer og kan brukes i Svanemerkede bygg. Dette betyr at en utenforstående og uavhengig part, som stiller høye krav, har sjekket og godkjent Nordic-serien. Ventilasjonsaggregatene bidrar til at mennesker får en bolig med et bedre inneklima, og hvor påvirkningen på miljøet vil være så lite som mulig, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår